Kvak24 Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 (editace) Nazdar, prosím o konzultaciV servisu mi měnili turbo a při převzetí mi řekli, že mi tam dali nějaký novější typ, u kterého už není třeba mít zapojen ventil N75 (viz. foto) teď zhruba po 5-ti měsících mi padla Octa do nouzáku a na diagnostice mi to vypsalo chybu 17958 což je "plnící tlak - regulační odchylka" Příčina: zkrat na kostru, přerušené vedení mezi magnetickým ventilem (N75) a RJ motoru, možné projevy: bliká kontrolka žhavení, nízký výkon, nízký nebo vysoký plnící tlak. Otázka zní: Jak může N75 vykazovat nějakou chybu, když není zapojen a setkal se vůbec někdo z vás s takhle upraveným turbem? Díky Octa rv. 2000, předface 66kW, AGR Editováno: 1. Srpen 2013, autor: Kvak24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Nevím jaký ti tam dávali, ale u octavia 66kW 2002 po face ještě tyto ventily jsou. Má doma nějaké náhradní, kdyby jsi potřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Tady máš plánek kam vedou všechny hadičky koukni a zjistíš jestli ti tam chyběj 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakky256 Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 zdravím mám taky stejný problém,po výměně turba tam daly staré potrhané podtlakové hadičky a chybí mi tam ventil n75.Při jízdě do kopce nebo zatížení nemá výkon až od nějakých 1900 ot/min dostane švih.za jakoukoli radu děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ury7 Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Zdravím , chci vás požádat o info , pokud zapnu zapalovaní - (bez startování motoru) a stojím u něj mám slyšet cvakání ventilu N75 nebo ne ? Děkuji za info . OI 2003 ASV 81kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvak24 Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 tak díky za rady... Byl jsem u TDIFuna, který mi to spravil. Nechal jsem si dělat auto u fa. HATLAL a PATLAL a ti mi takhle zkur....wili auto. Už je to v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvak24 Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Zdravím , chci vás požádat o info , pokud zapnu zapalovaní - (bez startování motoru) a stojím u něj mám slyšet cvakání ventilu N75 nebo ne ? Děkuji za info . OI 2003 ASV 81kW jo prej to není na závadu... starší ventily to prý dělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.