Pawouk Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Kolegové škodovkáři, jezdíte rádi po rozhlednách? Ne? To je ale škoda. Tak tu máte pro inspiraci pár fotek originálních staveb rozhleden.Vojtěchov u Hlinska; Rozálka u Žamberka; Stezka korunami stromů Lipno - Kramolín; Borůvka u Hluboké (Chrudim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Šibeniční vrch u Horšovského Týna; Babí lom u Lelekovic; Milešovka; Velká BukováDrahoušek u Osečan; Brdo v Chřibech; Kuníček u Petrovic; Varhošť u Litoměřic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Lázek u Lanškrouna; Praha - Lahovice; Javorník; Zuberský kopec u Trhové KameniceKoráb u Kdyně; Svatobor u Sušice; Minaret v Lednici; Děčínský Sněžník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Babylon u Kramolína (Mohelno); Klucanina u Tišnova; Milenka u Kunštátu; Kastel u Vrbice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 Pro případné zájemce několik specializovaných webů:Rozhledny Čech, Moravy a SlezskaRozhledny ČRRozhlednovým rájemRozhlednyNa rozhledny Rozhledny CZ Rozhledny České republiky Rozhledny a vyhlídkové věže na Slovensku Odznak Rozhledník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 co v korunach stromu? jak se ti libilo? a byl si i na rakouske strane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 Lipno bylo parádní. Do Bavorska jsem se ještě nedostal. Ale určitě tam někdy zajedu. Mají i české stránky: http://www.baumwipfelpfad.by/bwp_cz/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 jj, ja vim, v cechach jsem byl letos na jare - mam to od nasich kousek, ale nebyl moc cas... abavorsko jeste uvidim, ale asi bych se tam v dohledne dobe taky chtel dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 Je to hlavně zajímavé pro rodinky s dětmi, z parkoviště nahoru ke stezce lanovkou. Na stezce pak prakticky žádné schody (kromě posledního patra), různá zastavení s překážkovou dráhou atd., slušný tobogán. Pro případné zájemce více info zde:http://www.stezkakorunamistromu.cz/Ještě několik inspirativních fotek dalších rozhleden:Chlum u Chanovic; Svatý kopeček u Olomouce (ZOO); Obora v ZOO Praha; Onen Svět u Lašovic Pěkný rozhled je samozřejmě i z různých vyhlídkových míst, nebo třeba i z věží hradů. Namátkou třeba Bezděz, Hazmburk (Klapý), Lichnice, Andělská hora, Trosky atd.Jedna perlička (podotýkám, že provaz zatím visel vedle tabulky ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 Wow, super fotky a mensi souhrn. Na vsech techto jsi byl? Poznal jsem jen tu z Lelekovic. Ta je proslula "bublifukarem", ktereho jsem tam taky potkal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 Dík. Ano, tyto všechny jsem navštívil a ještě pár desítek dalších (zatím cca 80 - 90). Vybral jsem ale jen ty trochu zajímavější, ono jich je dost na vysílačích sítí mobilních telefonů a ty jsou na jedno brdo (i když na výhled z nich to nemá vliv). Babí Lom u Lelekovic jsi poznal správně. A víš, že tam asi ten bublifukář byl i při mé návštěvě? Pamatuji si to už jen velmi mlhavě, bylo to na jaře 2009... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 (editace) Tak to uz se tomu asi peknou chvili venujes. Ja jsem teprve v pocatcich. Zvladl jsem tak 10. No, treba Te casem dozenu Editováno: 28. Červenec 2013, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 No třeba jo, ale to by ses musel hóódně snažit. Ale jsem rád, že se tady našel někdo, kdo rád jezdí za pěkným výhledem. Fotky jsou vítané, tak jestli nějaké máš, přidej se ke mně.Něco z tohoto a minulého víkendu.Vlčí hora nad osadou Dlouhá Louka; Hláska na Růžovém vrchu u Hory Svaté Kateřiny; Jeřabina u Litvínova; Boiika u České Lhotice 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 Jak také může vypadat rozhledna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 No a pár již výše zmíněných, ne moc "atraktivních", telekomunikačních věží. Je to, až na výjimky, víceméně několik druhů stožárů, které se opakují po celé republice. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 (editace) http://www.raisovachata.cz/ a tady si byl na rozhledně? http://www.treking.cz/regiony/zvicina-rozhledna.htm Editováno: 28. Červenec 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 Tak na Zvičině zatím ne. Však říkám, mám toho před sebou ještě hodně. EDIT: Doplnil jsem názvy některých rozhleden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 tam sem byl já :-D tak až tam vyražíš, tak mě napiš a uděláme sjezd :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 OK, a tato není jediná v Královehradeckém kraji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Bohuzel jsem zadne fotky nenasel. Predevcirem jsem si omylem smazal komplet telefon a fotak s sebou vetsinou nenosim. Teda jednu jsem nasel, Babi lom... Nejak nevim, jak vlozit obrazky tak jako ty. Delat to takto je pekne zdlouhave. Jak sem, prosim, vkladas obrazky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Máš to v SZ. Rumburak u Bítova. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Diky moc, jak jednoduche. Az budu mit nejaky ulovek, urcite ho sem pridam. Rumburak je skvely! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 ... a ještě pár desítek dalších (zatím cca 80 - 90). Poněkud jsem se podcenil, po přepočítání jich mám za sebou už 112. A to některé vícekrát. Nicméně minimálně jednou tolik jich ještě zbývá a každý rok přibývají další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Takze je staci objizdet 2x rychleji nez ty a naskok stahnu. No, nevidim to realne, kdyz vidim, kolik jsi stihl za predesle 2 vikendy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Taky na ně jezdím již nějaký ten rok. Ono se to dobře vybírá - většinou jsou v nějakém shluku, v přijatelných vzdálenostech od sebe. No a přes léto jezdím na Moravu, takže mám předsunutou základnu, z které vyrážím na výlety. Jsi od Brna (soudím podle toho Babího Lomu u Lelekovic)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.