Pawouk Vloženo 29. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 A při těchto výletech lze narazit i na různé kuriozity. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Jsem ze Zlina, ale krome vikendu jsem skoro porad v Brne. Tak jestli vis o nejakych zajimavych v mem okoli, necham si rad poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Heh, tak zrovna na Zlínsku toho moc nemám projetého. Akorát ten skoro "posed" u Modré nad Uherským Hradištěm , Čartak u Bumbálky, doporučeníhodný je pěkný výhled z Doubravy nad Vizovicemi. No a určitě nezapomeň na rozhlednu na Brdu v Chřibech. Tam tedy musíš dojít pěšky asi 3,5 km od chaty Bunč. Už dlouho se chystám na Hostýn, a snad mi to letos vyjde, tak i na Rožnovský skanzen s novou Jurkovičovou rozhlednou (i když se píše, že výhled je z ní omezený, ale to mě až tak v tomto případě tolik nevadí, zato vypadá nádherně).Z těch u Brna s dalekým výhledem, můžeš zajet například na Veselici - Podvrší u Blanska, nebo na novější Chocholík u Drnovic (Vyškov). A chce to samozřejmě dalekohled a slušné počasí - ideální bývá po přechodech studené fronty, ale to se vychytává těžko. Přes léto je většinou opar s dohledností omezenou tak kolem 60 - 70 km (někdy se podaří i víc). Ale jestli tě zajímá jen architektura těchto staveb, toto nemusí být až tak důležité. Na netu chodím pro inspiraci nejčastěji na tyto stránky: http://rozhledny.webzdarma.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 (editace) Tak ten posed asi muzu prozatim vynechat. Na Doubravě, Brdu, Veselici a Chocholniku jsem byl, ale popravde bych si je sam nevybavil (alespon ne posledni 2), potreboval jsem napovedet a podivat se na fotky. Ale stejne nemam fotky a nemel jsem u sebe dalekohled, takze je casem asi navstivim znovu. Cartak u Bumbalky vypada zajimave stejne jako Jurkovicova rozhledna. Diky za tipy! Ty stranky vypadaji strasne , nastesti to zachranuje obsah. EDIT: Dale jsem byl na Královci u Valašských Klobouků - pri stavbe nemysleli na vysoke lidi (190 cm), nekolikrat jsem se prastil do kebule. Editováno: 30. Červenec 2013, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 No jo, vzhled je pro mě podružný, mě zajímají informace.Veselice je zde (první řádek, první zprava) http://forum.skodahome.cz/topic/124806-rozhledny/#entry1795073Chocholík je zase tady (poslední řádek, druhá zprava) http://forum.skodahome.cz/topic/124806-rozhledny/#entry1795072Mno, Královec nevypadá marně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Je to tak, nejak jsem je prehlidl. Vzpomnel jsem si az kdyz jsem je rozklikl na strankach, ktere jsi sem daval. Tak ja jdu planovat nejaky vylet a az neco ulovim, konecne sem neco pridam. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Jen směle do toho! Jen by se mohl přidat ještě někdo další z těch asi 73 000 registrovaných členů ŠH. Příští týden se snad budu pohybovat po Moravě, tak určitě na nějakou zajedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 (editace) Tak jsem mel naplanovany skvely vylet, ktery stavel predevsim na Roznovskem skanzenu a Jurkovicove rozhledne, ale nakonec me cas donutil Roznov posunout na jindy... Takze pridavam me prvni kousky: Miloňová u Velkých Karlovic, Čarták v Beskydech a rozhlednu na Búřově u Valašské Bystřice + pokus o panorama z Miloňové. Editováno: 31. Červenec 2013, autor: LucasCZE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 No paráda. Jen si přehodil pořadí fotek, ten posed je na Búřově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 (editace) Vidim, uz to opravuju. Ono to totiz nejak vklada naopak nez to vkladam ja. Opraveno. A vidim, ze vkladat sem panorama nema smysl. Je to tu osetrene tak, ze to upravi na nejake max rozliseni a tim padem absolutne zmrsi takto siroke foto... Editováno: 31. Červenec 2013, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 a byls na velké deštné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Twl, bych se bál, že to spadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Podle toho co jsem ted cetl, je tato rozhledna strzena a nova tam zatim nestoji. Premysli se nad novou, ktera by slouzila zaroven jako vysilac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Na Miloňovou jsi šel odkud? Předpokládám, že jako správný škodovkář - a tedy mototurista - jezdíš na výlety autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Presne tak. Autem jsem dojel k hotelu Lanterna a odtud sel 2 - 3 km pesky. Je to pomerne do kopce. Takze k rozhledne jsem prisel presne z druhe strany, nez je na fotce. (U Lanterny je stani jen pro navstevniky hotelu, ale riskl jsem to.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 OK. Vloni jsem ji viděl z Čartáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 už je možný, že nestojí :-D jako správny líny tvorové jsme zvedli bránu a jeli nahoru autem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Dnešní menší výlet na Domažlicko a samozřejmě (kromě jiného) nesměly chybět i nějaké ty rozhledny.Koráb u Kdyně a menší vyhlídka u Tlumačova.No a cestou nějaká ta zajímavost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 (editace) Opet super fotky! OK. Vloni jsem ji viděl z Čartáku. Tak to se divim. Neni az tak videt. Nasel jsem ji az po chvili... Naopak z Milonove je Cartak videt na prvni pohled... Editováno: 3. Srpen 2013, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 na Velký Deštný už rozhledna nejni, jezdím tama na kole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Bismark-Zelená hora u Chebu Borůvka-u Proseče Mini rozhl. ve Frant. Lázních Háj -u Aše Kozlov-Česká Třebová Krásno- u Bečova nad Teplou Osičina Věž Samson- na hradě Lipnice nad Sázavou Vrbice- u kostelce nad orlicí 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 No vida, další rozhlednář. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 Tak jsem zvladl dalsi 2 kousky. Vylezt se teda dalo jen na jednu, druha nema zebrik, pry je nutna rekonstrukce, ktera ale od roku 2011 jeste nejak neprobehla. Mel jsem moznost vypujcit si Audi, takze jsem trochu zradil automobilku. V archeoskanzenu zrovna probihala akce Veligrad 2013, takze jsem to mel i obohacene o nejakou rekonstrukci boje. Vyhlídková věž v archeoskanzenu Modrá, rozhledna u Modré u Uherského Hradiště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 (editace) jj audinky jsou super... vyzkoušena R8, A6, a3... z R8 jsem byl udělanej jak.... Editováno: 10. Srpen 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Tak R8 zavidim, to musi byt zase nekde jinde. Uz tohle byla celkem bomba. Oproti OII je to uplne nekde jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.