Říjen 30, 20159 r Šel jsi Růžovek pěšky? Nebo snad až z Pece? Nebo jsi se kochal pohledem na ty pod Tebou z kabinky?
Říjen 30, 20159 r Letos kochal:)) Nebylo tolika casu,Mel sem auto u toho Protlumu na ten podvozek,Ale na snezce sem byl celkem 4krat. 2krat z ruzovek a jednou z pece a to byl docela zahul,letos pohoda v kabince a take poprve se povedlo ze bylo tak krasne.
Říjen 30, 20159 r Já tam byl jednou už s novou lanovkou a kdysi pěšky z Pece na Růžovou horu ale dál to kvůli sněhu nešlo - bylo to v květnu - v Peci pařák a nahoře ještě zima, tak až budou děti větší bude repete.
Říjen 30, 20159 r Ja v zime jednou a to byk masakr vitr a zima jak svina:( Ale te se to fakt povedlo tady par fotek a selficko co je moderne ted:))
Listopad 2, 20159 r Pawouku abych pravdu řekl tak kolo jsem žádné neviděl. Tak spíše není a nebo jsem slepej.
Listopad 28, 20159 r Autor Jedna horká novinka, která bude zpřístupněná 5.12.2015 - Stezka v oblacích na Dolní Moravě. No a tady zajímavá nová stavba v Chřibech (Buchlovských kopcích) - Salaš.
Duben 25, 20169 r Tak to tady opět trochu oživím mou troškou do mlýna, Vinařství U Kapličky a v pozadí rozhledna Dalibor v Zaječí na jihu Moravy.
Červen 22, 20169 r Dohlednost nic moc, mraky opar a kolem bouřky...., ale Ještěd a Krkonoše jsem z rozhledny viděl. Vyšlap dobrý a jak na parkovišti v Bílce, tak v restauraci nahoře + ve věži velice ochotní lidé
Srpen 9, 20169 r Autor Konečně jsem se letos někam dostal: Oslednice u Telče Rovnina u Uherského Hradiště Lhotka u Uherského Brodu Salaš u Velehradu
Srpen 9, 20169 r Hasak je super, byl jsem tam minuly rok. Uz mam taky nejake ulovky, ale nevim, co jsem sem jeste nedaval. Tak sem radeji nedavam nic.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.