Pawouk Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Sněžka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Jo jo:)) Pawouk se vyzna:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Šel jsi Růžovek pěšky? Nebo snad až z Pece? Nebo jsi se kochal pohledem na ty pod Tebou z kabinky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Letos kochal:)) Nebylo tolika casu,Mel sem auto u toho Protlumu na ten podvozek,Ale na snezce sem byl celkem 4krat. 2krat z ruzovek a jednou z pece a to byl docela zahul,letos pohoda v kabince a take poprve se povedlo ze bylo tak krasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 No vidíš, já tam ještě nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Tak to si me prekvapil. Ty co zna kazdej kopec ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Já tam byl jednou už s novou lanovkou a kdysi pěšky z Pece na Růžovou horu ale dál to kvůli sněhu nešlo - bylo to v květnu - v Peci pařák a nahoře ještě zima, tak až budou děti větší bude repete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Ja v zime jednou a to byk masakr vitr a zima jak svina:( Ale te se to fakt povedlo tady par fotek a selficko co je moderne ted:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Tady 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 No jo, když ona to jaksi není tak úplně rozhledna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Je, nastoupil do lanovky a domníval se že je na rozhledně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Pawouk to neni asi:)) Ale rozhled tam je peknej:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Musím se pochlubit. Dnešní fotka rozhledny Cvilín (Krnov). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Pěkné. To zpola zakopané kolo z bicyklu tam ještě je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Pawouku abych pravdu řekl tak kolo jsem žádné neviděl. Tak spíše není a nebo jsem slepej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Jedna horká novinka, která bude zpřístupněná 5.12.2015 - Stezka v oblacích na Dolní Moravě. No a tady zajímavá nová stavba v Chřibech (Buchlovských kopcích) - Salaš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Tak to tady opět trochu oživím mou troškou do mlýna, Vinařství U Kapličky a v pozadí rozhledna Dalibor v Zaječí na jihu Moravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Tak jsem se prošel na Milešovku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 Ses včera ani nepochlubil. Jaký byl výšlap? A dohlednost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 Dohlednost nic moc, mraky opar a kolem bouřky...., ale Ještěd a Krkonoše jsem z rozhledny viděl. Vyšlap dobrý a jak na parkovišti v Bílce, tak v restauraci nahoře + ve věži velice ochotní lidé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Dnes poblíž Vlašimi : Blaník Špulka (u Lbosína) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Pyramidenkogel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Konečně jsem se letos někam dostal: Oslednice u Telče Rovnina u Uherského Hradiště Lhotka u Uherského Brodu Salaš u Velehradu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Hasak je super, byl jsem tam minuly rok. Uz mam taky nejake ulovky, ale nevim, co jsem sem jeste nedaval. Tak sem radeji nedavam nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Povedená stavba, ovšem výhled je prakticky jen jedním směrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.