Publikováno Květen 23, 200817 r Ahoj, chci se zeptat zda mi půjdou tyto budíky do Fabie 2002 1.4 16V ???? "Jsou z RSka, r.v. 09/2003....jsou v super stavu, plně funkční, bez škrábanců, s palubním počítačem ( zobrazuje : aktuální spotřebu, průměrnou spotřebu, dojezd na nádrž, teplotu, počet ujetých km, atd... )" - citace z inzerátu.... Díky
Květen 25, 200817 r Podle mě bez problémů, kolega má v tribitu ( rozuměj HTP ) taky RS budíky, jenom to vypadá divně, když otáčkoměr má začátek červeného pole na 4700ot. a o může v klidu točit víc..
Květen 25, 200817 r Autor Podle mě bez problémů, kolega má v tribitu ( rozuměj HTP ) taky RS budíky, jenom to vypadá divně, když otáčkoměr má začátek červeného pole na 4700ot. a o může v klidu točit víc.. Oka, ale ještě by mě zajímalo co je vše upravit - resp. co nakódovat a jak? Nemá postup kolega??? díky
Červenec 26, 201312 r Dobrej, Chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s výměnou budíky z Fabia 1 RS. Mám 1.9 Tdi 74 kw a chtěl bych tam dát budíky z RS, ale slyšel jsem, že to někdy bývá celkem problém a budíky nefungujou správně. Tak jestli s tou výměnou máte někdo zkušenosti? Díky
Leden 25, 20169 r Pokud je máš tak to problém není, já mám skladem RS, ale úplně obyč bez polo i maxi dotu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.