Bohosu Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Zdravím Nevěděl jsem kam to zařadit , jestli do Autohifi nebo jestli do Elektriky a tak jsem dal kompromis.....do sekce ostatní, tak mě prosím kdyžtak nekamenujte Dík Zrovna jsem skorododělal autorádio (více v jiné sekci) a všiml jsem si že strašně topí, ale STRAŠNĚ !!! Zadní "plech" je rozpálen tak, že mám pocit že ve tmě musí zářit rudě...... To by ani nebyl problém, ale co ty kabely k rádiu co se té stěny dotýkají? Čekal bych že za rádiem bude alespoň trochu prostoru na kabely a případně průduch na ochlazování, ale kdepak! Veškerá kabeláž i s fantomem jsou namačkány vzadu ale "tlačí" na rádio. Bojím se aby to nezačalo hořet ! Možná to nic není , ale mám strach ! V návodu od rádia ( ve slovenštině ) bylo něco o protipožární **** ( **** = desce, krytce, nebo něco takového ...) do které míří ten gumovej čudl co je přišroubován k rádiu ( jedná se o SONY, není to origo ! ) Jak to funguje, jestli vůbec..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Mal som Sony v predošlom aute, a tiež sa dosť zahrievalo - až tak, že pri vyberaní rádia po takej hodine prehrávania CD rádio trebalo chytiť v rukaviciach... Za tých pár rokov sa však nič zlé nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 No,každej výkonovej zesilovač třídy AB se dost zahřívá a mám pocit,že Sony tohle zrovna nemá vychytaný.Mě se třeba Kenwood tolik nezahřívá (u Pioneera sem to nemohl vůbec zjistit,protože sem používal externí zesilovače).Ve Fabce je bohužel za rádiem malinkej uzavřenej prostor -pomohlo by určitě ho nějak odvětrávat.Ale shořet to kvůli tomu určitě nemůže.Maximálně vysadí ochrana koncového stupně(takže kdyby to někdy ve velkým vedru po delší době najednou přestalo hrát,tak se nediv ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Můžu tě prosím poprosit o vysvětlení ochrany koncového stupně ? Jak to funguje a zda to tam je, nebo snad je něco nutné dokoupit....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Můžu tě prosím poprosit o vysvětlení ochrany koncového stupně ? Jak to funguje a zda to tam je, nebo snad je něco nutné dokoupit....díky Dokupovat nic netřeba,tepelnou(a další) ochrany má v sobě zabudovanou každej integrovanej výkonovej zesilovač.Ta chrání před spálením koncový stupeň a spíná při teplotě mnohonásobně nižší,než aby to chytlo plamenem (cca 70-100st.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 (editace) Ještě uvažuju o tom, že bych tam vyrobil nějakou přepážku a kabeláž schoval za ní poznámka: Občas si pletu tvůj a můj avatar Už jsem si říkal: Tohle jsem ale nepsal..... a pak koukám a on je to tvůj příspěvek Editováno: 27. Srpen 2006, autor: Bohosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Ještě uvažuju o tom, že bych tam vyrobil nějakou přepážku a kabeláž schoval za ní poznámka: Občas si pletu tvůj a můj avatar Už jsem si říkal: Tohle jsem ale nepsal..... a pak koukám a on je to tvůj příspěvek presne tak, pletu si to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 28. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Vytvořím si nový avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Je to uplne normos-aspon u Sony ja mam taky Sony a je to jejich slabost zahrivaji se snad uplne vsechny..Neda se na nich udrzet rucka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 (editace) já si ho změnim taky Editováno: 29. Srpen 2006, autor: amrtin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Neda se na nich udrzet rucka.. Když koukám na toho smajlíka....... Tak nevím co se na tom rádiu nedá udržet Amrtin: Fajn, doufám že budeme mít oba stejný grafický nápad aby zase vypadaly podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Neda se na nich udrzet rucka.. Když koukám na toho smajlíka....... Tak nevím co se na tom rádiu nedá udržet Amrtin: Fajn, doufám že budeme mít oba stejný grafický nápad aby zase vypadaly podobně Bohosu: U mě je teď už vidět že je zelená,tak snad...-leda že bys jí vyfotil proti obloze a modrou a zelenou už si nikdo nesplete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Jéé už ho vodím No paráda, teď ta zelená vyniká ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Jéé už ho vodím No paráda, teď ta zelená vyniká ! Dík a ty si už avatara měnit nemusíš,ta tvoje fotka je moc hezká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Alpine se taky zahriva celkem dost a jedine co se stalo ze roztopila takova ta cerna paska na kabely, po case se s ni stala mazlava cerna hmota z tepla, ale jinal nic nehori .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ono je podle mě opravdu nezodpovědnost od výrobce auta,že za rádiem není žádná možnost proudění vzduchu.Všechny výkonové polovodiče vydávají teplo a to jim rozhodně neprospívá (proč je asi v každým počítači ventilátor((a né jeden)),mě to připadá,že výr.auta nepočítal s výkonnějším rádiem,který zákonitě víc topí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 V aute mame radio sony,ale mam sním jiné problemy a to tyto: 1.Auto trosku zahuci do diry nebo o kanal a radio se vypne nebo preskoci ale zas hraje 2.Kdyz to mam hrozne nahlas a necham to tak vyndam klicek ze zapalovani a zas zandam a nastartuju tak se mi radio zapne automaticky nic noveho ale neslyším zadne duneni coz by jako melo musím ho vypnout a opět zapnout aby zacalo zas řvát Přikladam fotku radia,nepočital sem ze budu nekdy davat sem fotky radia tak sem ani nefotil je to takova nahla fotka rozmazana tak se nelekejte ,... Předešlý majitel rikal ze za něj kdysi daval prez 10tisic ale coz bych tomu moc neveril ani to nebere poradne FM natoz CD,... Takové lidi co prodavaj klumpy a jeste ktomu rikaj ze to je best zboji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.