samsung2223 Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 (editace) Zdravím páni,mám Superba TDi a mám taký problém resp.otázku či je možnosť opraviť doma svojpomocne fukár/výduch(neviem presne),fotka :Potom je tu ešte otázka ako to vybrať ? Mám to plochým šrubovákom vypáčiť ? Neutrhnem niečo ?Nerád by som zakladal dalšiu tému ale mám problém s rozsviecovaním interiérových svetiel po otvorení dverí ľavej strane(šofer+miesto za ním),pokiaľ otvorím dvere na pravej strane rozsvietia sa všetky interiérové svetla.V čom je chyba a kde ju hľadať ?Vopred dakujem za odpovede :-) Editováno: 31. Červenec 2013, autor: samsung2223 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 Fukary opravit jdou, mám ten samý problém. V těch žaluziích jsou na bocích zobáčky, které jsou utržené. jsou malé a jde to nahradit třeba kouskem jehly, je to ale pintlich práce a já na to nemám pazoury. Musíš je prostě celé vypáčit tím šroubovákem, jde to, nic bys utrhnout neměl, ale je to tam docela nafest. Nedělaj to z boku, ale shora a ze spoda. Ohledně osvětlení se v tomto případě nejedná o známý studený spoj na komfortce, resp. možná ano, a to v uzlu za ní, ale zkotroluj celé vedení kabelů od dveřního spínače až po komfortku, spíš bych hádal na rozpojené ukostření, které by mělo být dole pod levým A-sloupkem, resp pod nášlapem na levou nohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 6. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Ďakujem za odpoved Takže oprava fúkarov dopadla asi tak že to fungovalo prvý 5sekúnd a potom sa to aj tak znova pobabralo a na tie svetlá som sa potom vykašľal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 a měnil si za nové nebo si to opravoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 7. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Nie,len som sa to pokúsil zlepiť ale čierna moc bola silnejšia a zase to odišlo do večných lovíšť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 (editace) ja to měl zničený před tim u octy, u supa zatim držej, ale prej to moc opravit nejde, hned se to zase podělá, lepší asi celé vyměnit a vyndal si to tim šroubovákem ze zhora a ze spoda vypáčit, jak psal sup1, a nic se nezlomilo, přemejšlim, že bych je dal do jiné barvy, tak je zda jdou dobře vyndat nebo je to na ..... Editováno: 8. Srpen 2013, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 (editace) To zvládneš určite,len mne to nešlo vysunúť ale musel som to vypáčiť zo spodu.Hore aj dole sú také zobáčiky,ktoré sa zaistia do palubovky.Takže kľudne zospodu tam vraz plochý skrutkovač a vypáč to úplne,nepolámeš nič toho sa neboj.Kábel na osvetlenie sa odpája zo začiatku od palubky.Pozor ! To platí len pre tie bočné ofuky,nie pre ten dvojitý stredný,resp.zadný v opierke.Pokiaľ by si to chcel do inej farby tak aspoň na mojom je to v tom hnusnom "gumovom" prevedení takže to ešte treba olúpať od toho.Nevie niekto kde by som našiel tie fúkare nové ? Hľadal som aj podľa čísla ale nikde nič Idem na další týždeň na vrakáč tak skúsim niečo nájsť tam,a ak by mal niekto nepotrebné repro 165mm originálne zo supa alebo lepšie čo pasujú a za pár korún tak sa prosím niekto ozvite Ďakujem Editováno: 8. Srpen 2013, autor: samsung2223 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 paráda, díky, mám taky právě to hnusný gumový, takže to oloupat a nechat stříknou a nebo, když to pod tou gumou bude hezký, tak nechám to zkus ten vrakáč, myslim že pořídíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 (editace) Nemáš začo Inak tu gumu som dával preč z madiel(alebo tak nejako je to),pomohla vriaca voda,pozor ale nikdy tu vriacu vodu napr.z čajníka vliať na ten plast lebo obledne ako môj vodičov(išiel ťažko dole ),ostatné z toho vyšli celkom pekne ale asi to budem striekať do čiernej matnej myslím Fotky : Editováno: 8. Srpen 2013, autor: samsung2223 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 (editace) díky za radu, asi hned o víkendu to zkusim seškrabat, černej mat nezní špatně, ja nejdřív přemejšlel nad bílou, vzhledem k barvě vozu, ale myslim, že by to bylo často dost špinavý a ohmataný, takže nevim možná ale takovou jako má tapec na stropě a udělat tak ty větráky, madla a okolo kliček na otvírání dveří, možná i tu lišty na straně dveří, jak to maj někteří šťastlivci ve dřevě a tak Editováno: 8. Srpen 2013, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Alebo strašne rozmýšľam nad čiernym PlastiDipom,nemáte s tým skúsenosť niekto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 (editace) PlastiDip - o tom už je tady psáno, prej je to dobrý Jinak jestli chceš repro, nechám Ti je za dvacku+pošta - celý, jak to vidíš na fotce Editováno: 8. Srpen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 kamarád si to dával na A5, takovou tu modrou, a už to má cca 2 roky a pohoda, vypadá to pořád perfektně, zajímalo by mě kolik by chtěly za těch pár částí interieru, asi tam skusim napsat, co by chtěli za pár dílů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 SUP1 -poslal som ti správu.Doktorone - myslel som použiť sprej,u nás sa predáva za 15,50€,a myslím že by vystačil na 4 také plasty a cca 2vrstvy.Ked hovoríš že to drží ako nové 2 roky tak to je super myslel som že každý rok to bude treba robiť znova,no za vyskúšanie to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 vona to asi nebude prdel tim dipem stříkat aby to dobře vypadalo, ale dá se to celkem dobře dát dolu, takže za pokus to stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allo Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 (editace) Ahoj, při přejezdu nerovností se z prosředku palubky, z míst středního ofukovače ozývá takové nepříjemné drnčení plastů. Chystám se tedy ofukovač vyjmout, abych zjistil, jestli to je z něj, ale nikdy jsem nic podobného nedělal, našel jsem si to v příručce, zatlačit dolu, nahoru, vytáhnout... nemáte na to nějaký fígl, nebo radu, abych to nějak nezkonil a dokázal to tam pak zase v pohodě vrátit? Díky /tak teď jsem si všiml, že o vyndavání ofuků se tu už píše, jen slovensky, takže jsem to nenašel... tak snad to půjde Editováno: 8. leden 2014, autor: Allo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Vlákna jsem spojil a doupravil jeho název. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NehalemEN Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Zdravím, ať se snažím jak se snažím středové ofuky se mi vytáhnout nedaří dělám to podle návodu jak je zde uvedený, ale nevaří se :-( Boční na skla dvěří jsou v pohodě, ale ten středovej ofuk mi dává zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Pořádně to podeber šroubovákem, nebo klidně dvěma najednou Je fakt, že je to tam nafest, ale vypáčit se to dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.