zdeno20 Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 zdaravim nema niekto skusenosti s nastavenim radenia?dnes som zobral DP nastavoval som a ide to este horsie.skusal som viackrat nastavit a vzdy mi vysli lanka inak.neviem co som robil spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 proč jsi nastavoval znovu táhla řazení? Výměna převodovky? Nebo řadicí páky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno20 Vloženo 3. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 spatne radenie jednicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 jde špatně jen jednička nebo jdou špatně i ostatní liché stupně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno20 Vloženo 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 (editace) iba jednicka,ked chcem zaradit dam paku do lava a hore tak nejde musim paku vratit o asi 0,5-1 cm do prava a uz zaradim Editováno: 4. Srpen 2013, autor: zdeno20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 nemáš bouraný auto? předpokládám že jsi nastavoval nulovou pozici podle DP. Při výměně převodovky se mi stalo že šla blbě jednička, pak trošku trojka nakonec se ukázalo že je koplá vidlička řazení. Jde jednička přes zuby? není opotřebovanej synchronní kroužek na jedničce? Zkus nastartovat a napumpovat víckrát spojku a až pak zařadit jak se to chová? Pokud ti jde jen jednička blbě a převodovka je v pořádku. Tak asi opravdu jen řazení, všechno zkontrolovat na něm. Jinak mě nic nenapadá. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno20 Vloženo 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 neni burane ma najazdenych iba 40 000 km takze myslim ze prevodovka bude v poriadku podla mna ide iba o nastavenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 já mám 215 000 km a nic, ale po 40 000 a trápí tě jednička, zkus sundat táhla řízení z toho převodu na převodovce a pak znova udělat tu nulovou pozici jinak mě nic nenapadá, myslím že se tam nejdřív aretuje řadicí páka, zkontroluj taky táhla jestli se někde o něco neopírají, nebo jestli je něco někde nesvírá ne fest, zkontroluj taky řadicí páku zespoda, jináč opravdu nevím, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno20 Vloženo 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 najprv mam aretovat radiacu paku?lebo podla prirucky sa ma zaretovat najprv paka radenia/na prevodovke/inak som nad tym premyslal ze mi to neslo dobre nastavit prave pre toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 v DP je zjednodušeně, pružiny na táhlech řízení, aretace hřídele řazení, a pak řadicí páka, atd. podle DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 o jakou převodovku a motor se přesně jedná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno20 Vloženo 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 (editace) 1,4 mpi prevodovka by mala byt EMH asi bude dobre ked napisem ako som to robil: -stiahol pruziny a zaistil -aretoval hriadel radenia -aretoval radiacu paku -zaistil pruziny a mal som to spatne nastavene Editováno: 4. Srpen 2013, autor: zdeno20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 to máš starší než já, ty by jsi měl mít cca do 5-2000 auto jak zaaretuješ řadicí páku tak povolit pružina a odjistit páku řazení na převodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno20 Vloženo 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 este jedna vec mozno preto som to nastavil spatne,ked som aretoval radiacu paku tak sa bowdeny pohli bud sa zasunuli alebo vytiahli ,nemal by som pred tym ako ich zaistim natiahnut na doraz a az potom zaistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno20 Vloženo 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 v tom bude asi ten problem ze sa ma najprv aretovat radiaca paka az potom na prevodovke ked sa to urobi opacne tak sa bowdeny rozhodia a nastavi sa to spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 takže už je vše v poho? myslím že když aretuješ převodovku má být zařezený neutál a pak při aretaci řadicí páky jen lehounce pohneš a zaaretuješ ji, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno20 Vloženo 5. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 no uz to nedoriesim lebo to som robil otcovi na aute a ten sa rozhodol skocit do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.