lukas.novot Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Zdravím, co může způsobit, že automat nechce někdy řadit 3-4 rychl. stupeň ? Je to vw polo 1998 1.4i. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Zkus zkontrolovat hladinu oleje a koukni jestli není spálenej. Kontroluje se všeobecně za studena nebo za tepla. Auto musí být zahřáté, motor běžet. Na místě několikràt zařaď co můžeš a pak měř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 7. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 kolik stojí repas této převodovky ? A nějaky ty na dobrý servis , Praha nebo jižní morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Odhaduji, že tak 20 až 25 tis. V Praze je určitě dobrá opravna. A je skutečně po smrti? AP vydrží celkem dost km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 7. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 http://www.dasweltauto.cz/Car/676449/polo-1-4-automat Já se ten auťák chystám teprve koupit pro přítelkyni, která chce automat se kterým najezdí 2000km ročně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 v bolce je jeden opravdovej borec na převodovky, není levnej, ale umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Mno jestli sedí ty kilometry, tak to auto má hodně za sebou. asi bych se kouknul po jiným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 třeba jde po ceně a ta je pro něj zajímavá krátká fábie s polovinou kilometrů a tak 2004-2005 s automatem bude tak v benzinu kolem 100 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 mě jde o to že dám třeba 20000 do oprav. Pak je možnost ještě smart po go motoru za 55 000kč, 160000km ,40000km od GO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 No, Smart je drahá sranda. Asi tak. Já to řešil taky. Nakonec jsem koupil Suzuki Swift 0.9,manual. Nízká pojistka,spotřeba a má to i kufr. Max. spokojenost. Rozumím potřebě automatu, ale mamina si zvykla a nedá na něj dopustit. Jinak je i v automatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Jen poslední dotaz. Kolik stojí přepis auta (mělo by to být stejné jako u fabie 1.4 44kw) A kolik pojistka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Přepis je tak do 1000,-. Pak záleží jakou má auto euro normu. Max. je 10 000,- až 0,-. Pojistka je věštění z koule. Zkus nějaký server na porovnání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 9. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Je možné vyřídit pojištění bez dokladů a smlouvy na počkání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Při troše dobré vůle to jde. Budeš potřebovat nejlépe kopii velkého TP a VIN. Na něj se udělá pojistka a po přidělení RZ se to během chvíle přepíše. Alespoň takhle jsem to měl já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.