Publikováno Srpen 6, 201312 r Zdravím, nikde jsem nic nenašel , nebo jiné téma nebyly o tom co bych potřeboval.. Mam FI 1.4 16V 74Kw.. Včera se mi za jizdy rozvítila kontrolka ASR a začalily lítat otačky a hladina teploty vody a k tomu se rozvítila červená kontrolka oleje.. přitom auto jelo bez problemu dál jako by se nic nedělo. Oleje tam je jak má být, ale po nastartovaní asi po 2 minutach jizdy to udělalo znovu.. Olej pak po dalším nastartování zapípal a blikal po 10minutach..U toho ASR mě napadlo že to bude sjetýma předníma brzdama na které se chystám přiští tyden na výměnu, ale zbytek nevím.. A pochybuju že je to vše propojene tak aby mi takhle haprovala palubka..
Srpen 6, 201312 r Nejlíp napichni na wag. Bude to jen nějaká blbost,někde zaoxidovaný spoj. A zkontroluj pojistky na baterce.
Srpen 6, 201312 r to samé jsem řešil já ,tak 3-4 měs zpátky, oxidace svazku kabelů v prostoru u motoru, již je tu někde vlákno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.