Petr Šulák Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Zdravím, nikde jsem nic nenašel , nebo jiné téma nebyly o tom co bych potřeboval.. Mam FI 1.4 16V 74Kw.. Včera se mi za jizdy rozvítila kontrolka ASR a začalily lítat otačky a hladina teploty vody a k tomu se rozvítila červená kontrolka oleje.. přitom auto jelo bez problemu dál jako by se nic nedělo. Oleje tam je jak má být, ale po nastartovaní asi po 2 minutach jizdy to udělalo znovu.. Olej pak po dalším nastartování zapípal a blikal po 10minutach..U toho ASR mě napadlo že to bude sjetýma předníma brzdama na které se chystám přiští tyden na výměnu, ale zbytek nevím.. A pochybuju že je to vše propojene tak aby mi takhle haprovala palubka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Nejlíp napichni na wag. Bude to jen nějaká blbost,někde zaoxidovaný spoj. A zkontroluj pojistky na baterce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Y Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 to samé jsem řešil já ,tak 3-4 měs zpátky, oxidace svazku kabelů v prostoru u motoru, již je tu někde vlákno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.