Dr.Adam Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Zdar, netušíte jak by se dal odstranit fakt nepříjemný hučící / dunivý zvuk, který začíná někde u 80 km/h při vyšší rychlosti se jen zintenzivní? Na dálnici je to velmi nepříjemné... Vyměněny už byly přední tlumiče, pneumatiy, rozvody. Fakt netuším, jsem bezradnej... Ložiska se mi nezdají při takovéto rychlosti. Mám O2 DSG, najeto 120.000 km a pneu jednoduché 205/60 (nebo 65...) R15. Díkes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 prečo nie ložiska??...aspoň ste ich skontrolovali?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Tohle na sluzebni Octavii delalo lozisko. Zacalo to kolem 80-90 a na dalnici to bylo k zblazneni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 (editace) Jako první bych podezříval ložisko. Dva měsíce zpátky jsem měnil pravé přední. Taky cca. od 80km/h na rovince protivné přerušované bručení, a po 500km opravdu nesnesitelný hukot i přes vyhulené rádio. Nebyl jsem moc schopen vypozorovat z které strany to jde, přišlo mi, že to jde odprostřed. Až pomocí výkrutů na prázdné dvouproudovce jsem identifikoval pravé přední. Editováno: 11. Srpen 2013, autor: h.vik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Zrovna jsem nechával na záruku měnit přední pravý ložisko ale problém byl v tom že hučelo pouze když bylo vedro a rychlost nad 80 takže před rokem mi záruku neuznali a to jsem měl najeto 30tis. Před 14 dny mi ložisko vyměnili a vycentrovali? Motor... a mám najeto 55 tis. Zatím bez problému.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 vycentrovali čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Vycentrovali motor nevím z jakého důvodu.. asi byl hnutej. Hlavní je že závada odstraněna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.