rcd.net Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Cau, chci si kupovat kola a narazil jsem na stranku www.alukola.com Maji tam vyborné ceny, což mě trochu láká, ale i odrazuje od nákupu protože jsou mnohdy ty ceny až moc nízke. Nemáte někdo zkušenosti s tímto prodejcem? Diky za každe info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 kladné co se týče nákupu pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 a co se tyce alu nemas nejake zkusenosti..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 jak tak koukám tak ceny pneu i kol jsou oravdu nižší než jinde, pokud od nich budeš kupovat kola tak dej vědět jak to dopadlo, na kolečka se chystam na jaře nebo mi je přinese ježíšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.