Navigon_ Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Čus,mám Oct I r.v.99 a v těchto velkých teplech sem si všiml že na volnoběh mi něco s otáčkami z lehonka šumí,jde to od alternátoru.Rozvody dělané před půl rokem,řemen od alternátoru měněn s rozvody.Při studeném startu to nedělá.Je to nepatrný,ale myslim,že to nedělalo.Díky za rady a tipy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 nemuze to byt proud tepleho vzduchu po pruchodu alternatorem od ventilatoru alternatoru, jen tipuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 zhodiť klinový remeň a vyskúšať bez neho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navigon_ Vloženo 10. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 Uvidim,co to bude dělat dál,jak sem řekl,řemen a komplet rozvody jsou nové,tak by to nemělo nic udělat,ještě mě napadla volnoběžka alternátoru,ale tak má to najeto 167 000 ,tak myslim,že to by mělo bejt v cajku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 ako som písal vyššie...remeň dolu a tým vylúčiť/potvrdiť komponenty ním poháňané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navigon_ Vloženo 10. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 Pokud se to nebude lepšit,nebo se to bude zhoršovat,tak tím samozřejmě začnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.