JardaCerv Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Ahoj. Zrovna jsem si objednal brzdové čelisti Zimmermann http://www.autodilyhh.cz/celist-brzdy-sada-fabia-zimmermann-6q0698525a . Hledal jsem je na netu a na cc-autodíly byly na požádání. Tak jsem jim psal, ale neodepsali mi, tak jsem objednal tyto. Ale dnes mi přišel email z té cc-autodíly a psali mi, že by mi je nedoporučili. Že je hodně reklamují. Má s nimi někdo zkušenosti? Nebo se mám bát, jestli jsou v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopak Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/119021-samostavy-na-doraz-fabie/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Ahoj,já montoval známému Zimmermanny před 3 dny a ůplně vše v pořádku. Kupovány na autodílech H+H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 neni to nahodou prvovyroba takze by to melo byt ok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 prvovyroba=FERODO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaCerv Vloženo 17. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 Ahoj. Tak jsme je tam včera namontovali a vše funguje jak má Obědnal jsem je od H+H, To: Mirek 835: Taky jsi se pral s tím, že nešli nasadit z důvodu málo místa mezi nábojem a prasátkem? Nebo si sundaval i náboj? My se s tím prali jakou dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 prvovyroba=FERODO aha aha nejaky prodejce mi psal zimmerman tak proto jsem se si to myslel..... diky za opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 Taky jsi se pral s tím, že nešli nasadit z důvodu málo místa mezi nábojem a prasátkem? Nebo si sundaval i náboj? My se s tím prali jakou dobu zhodiť náboj zaberie minútku a potom to máš celé ako na tanieri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaCerv Vloženo 17. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 zhodiť náboj zaberie minútku a potom to máš celé ako na tanieri Tak třeba někdy příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.