PatrikH Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Zdravím, přejižděl jsem přes rozkopaný usek takže samé popojíždění a bržení a zničeho nic se mi rozsvítila kontrolka ECP a na parkovišti jsem zjistil,že mi stále svítí brzdové světla. Takže jsem musel vytáhnout pojistku aby se mi nevibila baterka. Navíc jsem zjistil,že mi přestal fungovat tempomat. Nevíte čím by to mohlo být. Jediná vada o které vím je,že mám špatná jeden brzdový váleček přes který mi při velmi prudkem sešlapnutí teče brzdová kapalina. Je špatný brzdový spínač? Nejde mi do hlavy ten tempomat. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Ahoj, tipuju ten brzdovy spinac a ten tempomat s tim souvisi tak, ze je sepnuta brzda tak proste tempomat nejde. Preci se i brzdou a spojkou rusi funkcnost tempomatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Přesně tak, určitě brzdový spínač, stojí nějakou tu stovku a vyměnit ho trvá s trochou šikovností max 30 minut. Zvládneš to i sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 a kúp origo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikH Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Aha s tím tempomatem mi to vůbec nedošlo,že když šlapnu na brzdu tak se vypne Dobrá snad to bude ono,děkuji moc za pomoc...sice nevím jak to vyměním,ale nějak to zvládnu Ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 je to on, mne sa to stalo tiez.. ako pise libero, treba kupit oroginalny diel - ja som ho na prvy krat origo nekupil, lebo som ho nedostal a za 2 mesiace sa pokazil znova.. stal do 10€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.