Přejít na obsah

signalizace

ALEX 236

Doporučené příspěvky

Zdarec,koupil jsem Fábii 1,2  47kw r.v.2005.nejsem si jistý jestli to u těchto fábií bylo(při rosvícených světlech a vyndaným klíčku se zapalování)a otevřených dveřích že nejde signalizace.Abych nezapoměl na rozsvícená světla!Nemám z tímto autem zkušenosti ale u oktávie mi to fungovalo.Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo při otevřeních dveřích se stropní světlo rozsvítí,takže mikrospínač je nejspíš v pohodě.Auto má automatické rozsvěcování světel,tak nevím jestli to má na tohle vliv???Ještě jedna taková záhada nevim jestli je to normální,auto stojí v garáži a za 2 hodiny přidu otevřu dveře u řidiče a zavrčí nejspíš benzínové čerpadlo, Má to tak být?

Odkaz ke komentáři

Jo díky sem rád že je to bzučení toho čerpadla normální,ještě jsem se s tím nesetkal.Ještě se vrátím k té signalizaci rozsvícených světel,signalizace nejde ani gdyž dám blinkr při vypnutém klíčku(jen se rozsvítí zadní a přední světlo na té straně kam dám blinkr).To automatické rozsvěcování se zapne při nastartování.Když otočím otočným vypínačem na světla(zapnuto) při vyndaném klíčku a otevřu dveře tak to nepíská!!Nemůže na to být nějaká pojistka?

Odkaz ke komentáři

To svícení myslíš to denní?A kde byto kde mohl odpojit?Všiml jsem si že je tam centrál na dálku ale neorigo(náká dodělávka) při zamčení normálě blikají blinkry,taky se to dá zamknout přes zámek ve dveřích a taky se pzamiká celé auto ale blinry nezablikají!

Odkaz ke komentáři

Reprák jednoduše bez VAGu: ručku na první zub-aby svítila kontolka ručky a rozjeď se. Po pár metrech by se mělo ozvat pípání.

Na výměnu repráčku tu bylo téma. jen ho musím pohledat. Našel sem jich 25 a netuším který přesně to bylo a teď nemám čas to číst.

Odkaz ke komentáři

dotaz neměla by se na palubce rozsvítít kontrolka otevřených dveří,nebo to měly jen nějaké výbavy?

Nevím jak standartně, ale pokud si dobře pamatuju tak výbava Clasic 2000 neměla ani kontrolku. Teď mam Maxidot, takže tam se to ukazuje.

Odkaz ke komentáři

Jo zásah kutila je nejhorší. Klidně to může bejt "tuning". To už musí proměřit nějakej eletrikář. Jak sem psal, nám nejdou vobrisovky dokud nezapnu klíček.

Tak výbavu ti takle neřeknu, ale možný to je. Já sem jen běžnej uživatel.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...