ferda25 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 (editace) Osazení konektoru stejné... Po vyndání páčky je nutné vypáčit ven plastovou zarážku a tu pak následně pří montáži zpět, opět zasunout na své místo v páčce a silou zpět páčku zacvaknout: https://lh4.googleusercontent.com/-oI2b7aqOHEE/U7MQ2tEVv_I/AAAAAAAAHOo/BoJgf21dKmw/w1074-h604-no/20140701_190256.jpg Editováno: 27. Listopad 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Ta packa je porod,ale asi nebude treba.Konektor zo sektoru C mam vonku,podarilo sa mi z neho vysunut tu svorkovnicu a ejhle,72ka je najdena.Takze v setko pripravene,cakam na kabel a lampicky.Akurat mi pipol ebay,ze bola sada odoslana. Vdaka ferdo za konzultaciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nana Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Dobrý den, jsem nový uživatel a také jsem nerozuměl osvětlení prostoru nohou u OC III. Nyní mi vše jasné. Nicméně mám jeden problém. Jedna lampička po sedadlem pro osvětlení nohou přestala svítit. Zřejmě chce výměnu. Přístup nic moc. Bude třeba demontovat sedadlo pod kterým je mapička umístěna, nebo je to jednoduché ? Prosím o radu.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Vacsinou tam byva strasne kratka kabelaz a je problem to vymenit.Nemas to v zaruke,ze by ti na to mrkli v servise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nana Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Vacsinou tam byva strasne kratka kabelaz a je problem to vymenit.Nemas to v zaruke,ze by ti na to mrkli v servise? Ano, mám to v záruce. Ale mám obavy, že budou demontovat sedlo řidiče, pod kterým je to světlo a pak už ho nikdy nenamontují tak, aby se nehehýbalo. Pokud by se muselo demontovat, pak raději se bez toho světla obejdu. Já tam vzadu nesedím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Sedadlo není třeba vyndávat - práce max. 5 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nana Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Tak to je výborné. Jak jsem tam sáhnul, tak zřejmě to svítidlo cca 2x4cm je tam zasunuto ve výřezu plechu a půjde zřejmě vysunout i s konektorem. V tom případě, když to svítidlo seženu, tak bych to mohl vyměnit i sám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nana Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Děkuji za radu. Určitě bych to chtěl, ale půjde to tam umístit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nana Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Děkuji za odpověď. Já nejsem manuálně zručný, takže sám to neudělám. Když se dívám na obrázek svítidla, které mám nyní a porovnám s obrázkem Vámi navrhovaného LED, tak design je diametrálně odlišný, takže to bude zřejmě vyžadovat nějaké "stavební" úpravy včetně jiného konektoru a to je na mě moc. Nicméně souhlasím, že šikovný kutil si s tím poradí. Musel bych najít nějakého šikovného autoelektrikáře. Mám OC III a zlobí mě osvětlení prostoru nohou. Vpředu jsou dvě lampičky a vzadu také dvě. Jedna lampička vzadu někdy svítí, někdy nesvítí. Když nesvítí a sáhnu na lampičku úplně jemně, tak se rozsvítí, ale podruhé, když např. otevřu dveře tak zase nesvítí. Vada podle mě je buď v kontaktech konektoru nebo je vadné vlákno žárovky. Navrhované řešení podle Vašeho návrhu by problém řešilo. Ale kdo udělá? Zatím nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 (editace) Není třeba radit...o pár příspěvků výš je odkaz a na druhé stránce je vidět i jak co rozebrat: http://www.briskoda.net/forums/topic/306451-retro-fit-footwell-lights-octy-iii/page-2 Jinak v té sadě je špatný typ osvětlení pro nohy....4E0 není pro Golf7 ale pro Audi....Golf7 je 5G0. Iba doplnim,ze svetielko zacinajuce na 5G0 moze byt Golf 7,ale bohuzial do Octavie 3 generacie nesedi,lebo tam je iny typ konektoru. Editováno: 28. Listopad 2015, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Tak to jsou noviny....5G0 sedí zcela bez úprav místo předních originálních světel v palubce...jen v sedačkách se musí dávat redukce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 No ja ich tam z fabriky pod palubovkou a sedackami nemam,ale vytiahol som svetielko z obkladov v kufry a v odkladacej skrinke spolujazdca a tam je konektor iny.Predpokladal som,ze to bude tak aj pod sedackou a palubovkou.Hovorim o konektore,lampicka tam sadne bezproblemov,to jasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Ano já vím, že jde o konektor a budeš se divit v palubní desce je originál stejný konektor, jaký je určen i pro 5G0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 A je samostatne objednatelny taky konektor?Ma nejake cislo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nana Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Takže názory se rozcházejí, a to diametrálně. Z toho usuzuji, že nestačí pouze vyměnit žárovky za LED. Asi je nutná změna konektorů či jak někdo uvádí dát redukci, ale na redukci je tam málo místa a nevím o jakou redukci se jedná a kde ji sehnat. Takže asi vyměním pouze žárovku. Co mi jiného zbývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nana Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Děkuji za odpověď, dovolím si to teda shrnout. Mám OCIII a tam mám osvětlení prostoru nohou. Dvě svítidla vpředu a dvě svítidla vzadu. Jedno svítidlo má zřejmě vadnou žárovku, protože mi nesvítí. Říkáž, že výměna žárovky je otázka pár minut. Na druhé straně mi doporučuješ místo žárovky tam dát LED . Problémy s připojením by dle Tvého neměly být, protože konektor LED je stejný jako u žárovky. Najednou do toho někdo vstoupil a říká, že konektory jsou různé atd. Zřejmě, že toto téma nečetli od začátku, protože jsem jasně deklaroval pouze výměnu žárovky ne dodělání osvětlení. Já čtu dobře. Vodu zakalili svými příspěvky PATRIK 1971 a Ferda 25. Když to máš realizované na OC III a na svítidlech pro osvětlení prostoru nohou, pak by neměl být problém a čekám, kdo ještě do tohoto mého příspěvku vstoupí s jiným názorem. Zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Sme s Ferdom taky kalici nana,ty si nasu debatu vobec nevsimaj.Ty si kup bude celosklo ziarovku ,alebo ledku s paticou T10 a vymen.Skontroluj najpr,ci nahodou nemas iba povytiahnuty konektor z tej lampicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nana Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Děkuji, už jsem doma. Nicméně ta LEDKa, kterou jsi mi poslal vypadá jinak než ledka , kterou mi poslal Aleš_BX http://www.hifi24.cz/led-%C5%BE%C3%A1rovka-12v-s-patic%C3%AD-t10-do-voz%C5%AF-audi-vw. Která platí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Obe,vyber je obrovsky.To budes potom ale musiet vymenit vsetky,nech to ma rovnaky odtien. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nana Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Tak mockrát děkuji všem. Jasně, že budu měnit všechny čtyři. Při té příležitosti ještě jedna otázka. Jsou ty Ledky také vhodné pro stmívání? V mé OCIII je možno nastavit intenzitu osvětlení prostoru nohou. U žárovek to je jasné, ale něco mi říká, že jsem se někde setkal s tím, že některé Ledky, zejména v domácnosti nejdou stmívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nana Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Tak už mi to je všechno jasné a děkuju. Jsem už starší člověk /72/, takže mi to trochu trvá, než to pochopím. Přeju všechno dobré k nastavajícím svátkům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Takze sada svetielok dnes dorazila.2 hodky prace a je to osadene,kable natahane,zapojene na pin 72.Kostru som supol pod skrutku,ktora drzi palubovku.Su tam dve.Je to ok? Teraz povolenie cez diagnostiku a uvidime,co z toho bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 sú aj krajšie kostriace body ako konzola palubnej dosky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Tu asi nejde o krasu,ale ci je to ok.Je tam nejaky problem?Kabel velmi daleko odtial nedosiahne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 OK, je jen použít kostřící body k tomu určené(přímo na karoserii vozu)...tohle prostě pro LED osvětlení nohou stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.