Kenvelo Vloženo 11. Prosinec 2010 Vloženo 11. Prosinec 2010 čaaute, mám na 2,0 FSI, u kterého se prý rozvdy mění ža po 180tkm. Myslíte že tomu mám věřit, a nechat to až na těch 180 nebo dřív? ... Četl jsem pár případů, kdy u motoru 1,8T (OI) rozvody do 180 nevydržely, tak mně to celkem znepokojilo. Zajímaly by mně Vaše názory Citovat
Pajk85 Vloženo 11. Prosinec 2010 Vloženo 11. Prosinec 2010 To tak nemůžeš srovnávat. 1,8T se mění po 90ti. 2,0 FSI myslím po 150ti mi říkali v autorizovaným servise. Citovat
koss4ever Vloženo 11. Prosinec 2010 Vloženo 11. Prosinec 2010 2.0 FSI po 180000 , aspoň tak je to psáno v servisní knížce . Při servisní prohlídce se mají zkontrolovat po 90 000 a pak každých 30 000 kontrola. Takže když to vyměníš dřív tak určitě nic nezkazíš Citovat
Hlídač Vloženo 21. Srpen 2013 Vloženo 21. Srpen 2013 (editace) Ahoj, čekají mě rozvody. Stačí tohle http://www.cc-autodily.cz/sada-rozvodu-vod-pumpa-14-14 ? Resp. není to nějaký "moc" levný? Celá sada + vodní pumpa za 3,5? Nebo se mění ještě něco? Asi by bylo dobré udělat i napínák řetězu. Samotný řetěz měnit nebo neměnit? Octa je MR07 Editováno: 21. Srpen 2013, autor: Hlídač Citovat
Qaibot Vloženo 15. Prosinec 2016 Vloženo 15. Prosinec 2016 Dobrý den, auto jsem před 3 dny dal do servisu s tím, že mi odtéká chladící kapalina. Pan řekl, že to budou nejspíš rozvody a ukázal mi cenově nejvýhodnější rozvody z autokelly, což dělalo 7500,- kč. + za práci si bude účtovat 1500,- kč. Můžu po něm chtít vidět účtenku nebo nejaký doklad o tom, kde je koupil? Mám totiž takový pocit, že je nekoupil u autokelly. Když jsem se ho po telefonu zeptal, jestli ty rozvody stály 6500,- kč mě nebyl schopen říct za kolik to přesně koupil a trochu váhal když jsem se ho zeptal, jestli je koupil přímo od autokelly. Mě zas tak nejde o to, jestli koupil u autokelly, ale hlavně, aby ty rozvody nebyly nějaké použité nebo dovezeny z východu. Děkuji za odpovědi. Citovat
Wittmann Vloženo 15. Prosinec 2016 Vloženo 15. Prosinec 2016 Myslím, že tvé očekávání od Autokelly je značně přehnané - prodávají kde co - noname i origo díly. Pokud to tam koupil, tak to vůbec nic nezaručuje - respektive zaručuje to jen poněkud vyšší cenu (i když servisy tam mívají slevy). Citovat
JSvoboda Vloženo 25. Červen 2018 Vloženo 25. Červen 2018 (editace) Při výměně rozvodu u BVY se mění řemen kladka a i řetěz na druhé straně motoru? řetěz propojuje dve vačkové hřídele, tak mi příjde, že by se měl také vyměnit.. ? Díky za poznatky. Editováno: 4. Červenec 2018, autor: JSvoboda Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.