Přejít na obsah

Výměna rozvodů 2.0 FSI

Kenvelo

Doporučené příspěvky

čaaute, mám na 2,0 FSI, u kterého se prý rozvdy mění ža po 180tkm. Myslíte že tomu mám věřit, a nechat to až na těch 180 nebo dřív? ... Četl jsem pár případů, kdy u motoru 1,8T (OI) rozvody do 180 nevydržely, tak mně to celkem znepokojilo. Zajímaly by mně Vaše názory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

Ahoj,

čekají mě rozvody. Stačí tohle http://www.cc-autodily.cz/sada-rozvodu-vod-pumpa-14-14 ? Resp. není to nějaký "moc" levný? Celá sada + vodní pumpa za 3,5?

Nebo se mění ještě něco? Asi by bylo dobré udělat i napínák řetězu. Samotný řetěz měnit nebo neměnit?

Octa je MR07

Editováno: , autor: Hlídač
Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Dobrý den, auto jsem před 3 dny dal do servisu s tím, že mi odtéká chladící kapalina. Pan řekl, že to budou nejspíš rozvody a ukázal mi cenově nejvýhodnější rozvody z autokelly, což dělalo 7500,- kč. + za práci si bude účtovat 1500,- kč. Můžu po něm chtít vidět účtenku nebo nejaký doklad o tom, kde je koupil? Mám totiž takový pocit, že je nekoupil u autokelly. Když jsem se ho po telefonu zeptal, jestli ty rozvody stály 6500,- kč mě nebyl schopen říct za kolik to přesně koupil a trochu váhal když jsem se ho zeptal, jestli je koupil přímo od autokelly. Mě zas tak nejde o to, jestli koupil u autokelly, ale hlavně, aby ty rozvody nebyly nějaké použité nebo dovezeny z východu. Děkuji za odpovědi.  

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...