omicron Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Pokud mě S/S vypne motor a otevřu dveře řidiče, zapalování se vypne samo automaticky, nikdy ho ručně nevypínám. Ale nejsem si jistý, že se jedná o standardní funkci. Třeba to má také tak nakódované. To se samozřejmě týká i uzamčení vozu s běžícím motorem, to je nadstandard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulaing Vloženo 9. Květen 2020 Sdílet Vloženo 9. Květen 2020 Mám O3RS MR14 a chtěl bych dodělat KESSY i do zadních dveří. Neřešil to už někdo? A neporadil by s kabeláží? Snažil jsem se najít to v elektrických schématech, ale nic jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans.piche Vloženo 4. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2020 Potreboval bych poradit ,nejlepe od fundovanych clenu ferda apod, pouzivam OIII s kessy , a postradam funkce na ktere sem byl zvyklý z bmw f07 s full kessy, zamykani prstem na klice s nastartovanym motorem, automaticke zamknuti po odchodu z auta, jestli to jde dokodovat, mam mr2014 eleg,rad nekomu zaplatim a dojedu , vím ze to nema kessy kliky vzadu ,je to takova lacina kessina, ale todle me teda strasne sere ze to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2020 (editace) Posledné MR ide dokódovať toto.. tak snáď to zvládne aj MR2014.. - automatické zamknutie auta po zavretí dverí (video na predchádzajúcej strane), - zamknutie auta s naštartovaným motorom - ale jedine cez DO (nie cez kessy kľučku). Editováno: 4. Říjen 2020, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Michal Black Vloženo 11. leden 2022 Sdílet Vloženo 11. leden 2022 (editace) Koupil jsem novou kliku která fungovala do doby než se vrátila z lakovaní, neví někdo zda to mohlo způsobit lakovaní nebo na jakem principu to funguje ? Editováno: 11. leden 2022, autor: Michal Black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 12. Července Sdílet Vloženo 12. Července Ahoj, oživuji téma. Včera jsme s kamarádem zjistili, že se nám vážně nedaří dokódovat zamknutí auta s nastartovaným motorem zvenku, ale výslovně přes Kessy, ne přes DO. Jsem si stoprocentně jistý, že na své bourané O3 12/2017 mi to fungovalo, ale kódoval to předchozí majitel, takže nevím jak. Teď se nám podařilo zprovoznit na autě 6/2018 pouze zamykání přes DO. Nezjistil někdo další info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.