mike_k Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 (editace) Nevedel by nekdo co se nachazi za vyrezem v koberci na stredove konzole ze strany spolujezdce. Dnes jsem si toho zcela nahodou vsiml pri vysavani, ale nijak lehce to oddelat neslo, tak jsem do toho radeji nerypal. Ale zdalo se mi ze to tam snad drzi na suchem zipu. Editováno: 24. Srpen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 To vazne nikdo nevi, co to je? Nerikejte mi, ze to mam v aute jen ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Nebude to nějak souviset s tím zamykáním zpátečky? Koukám, že máš nějaký jiný typ než používá Škodovka od Constructu. Ale to je jen můj odhad :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 To je normalni Construct z originalniho prislusenstvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 aha tak já viděl vždy verzi co má zámek nahoře přímo v manžetě řadící páky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 No to mas pravdu, kdyz tak nad tim premyslim popravde netusim proc je to na boku. Proste jsem objednal k novemu autu Construct a dali mi toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beno1 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Mám to stejně namontované z boku a výřez tam žádný nemám. Jestli si tam neudělali pomocnou díru. Ráno se ještě podívám, ale nevzpomínám si že by tam něco bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Takže na OII FL to mám také a zámek DefendLocku mám ze zhora v manžetě řadící páky. K čemu to slouží netuším. Kdybych dnes nevysával auto a neodsunul sedačku spolujezdce,ani bych si toho nevšimnul. Pak jsem si vzpoměl,že o tom někdo psal a vyfotil to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 z boku ten defendlok je lepší, potom to kurví koženku na šajtr páce (cca po 100 tisíc to vypadá hnusně a chce to vyměnit).. btw je ten construct k nečemu dobrej ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Mě to nic nekurví. Holt nesmíš mít volšový ruce. Z boku se tam musíš nahýbat. A k čemu je to dobré? Prevence krádeže (i když je mi jasné,že když to auto budou chtít ukrást,tak ho ukradnou),pak nějaká sleva na pojistce se k tomu také váže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 31. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 (editace) Ja to beru asi tak, ze Octavii je vsude mraky a pokud nebudou chtit zrovna tu moji, tak si spis vyberou nejakou bez Constructu. Osobne neverim tem urban legends, ze se to da prechcat za 3 sekundy dusikem, takze pokud budou mit vedle auto bez toho, tak podle me pujdou spis po nem. Ale to je jen moje optimisticka domnenka. Editováno: 31. Srpen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Taky bych řekl, že je to lepší zezhora, měli jsem to na jednom autě z boku tak vím o čem mluvím. Otec to má a nevšiml jsem si, že by se něco "kurvilo" na kožence, vypadá to po 6 letech stejně jak když bylo auto nové. Když jsem kupoval svoje současné auto a pořizoval havarijko tak zvýhodnění s mechanickým zabezpečením bylo asi tak kolem 5kila, což při pořízení zabezpečení je hodně malé zvýhodnění. Takže jsem se na to vykašlal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 (editace) ahoj teď jsem to rozdělával a je tam vzádu u nohy jeden šroub který povolíš pak blíže k edačcedole odtrhneš od "suchého zipu" jak jsi psal a pak směrem k motoru a musíš trhnout a vyndáš bočnici. nic nepoškodíš neboj :-) a jinak to souvísi se zámkem zpátečky měl jem to na jiným autě taky z boku Editováno: 2. Září 2013, autor: Lukáš Stahoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 (editace) Ja som to uz pozeral a pretrhol som to ale nepametam si uz co tam bolo, po praci to pozrem a dam vedet. NIC TAM NENI IBA PLECH, NETRHAJTE TO! Editováno: 10. Září 2013, autor: ivanrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.