Tomas Krska Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Zdravím pánové, Mám takový problém. NA MAXidotu jsem si nastavil funkci coming home a leaving home na 10s. Při odemknutí se xenony, obrys, spz a zrcádka rozsvítí, ale při zamčení vše ihned zhasne, jak interier takzrcadka. Na ovladani svetel mám nastaveno 0. zkousel jsem zda se to nezmeni kdyz dám tunel ale nic se nestalo. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Dotažení oken při dešti mi také nefunguje, zustanou všechna otevřená nic nedojede ani jedno - (btw baterie je nabitá) Za rady budu vděčný díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 (editace) spinac svetel musi byt na auto aby to fungovalo, a mam pocit ze musi byt tma (ale toto nevim jiste) A to zavirani oken funguje jen u zamceneho a stojiciho auta, ale to asi vis. Popravde toto jsem nikdy netestoval a nevidel v akci, kdyz odchazim od auta, tak okna zaviram. Editováno: 26. Srpen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Záleží jakou OII máš. Co máme doma před FL tak ta funkce coming home funguje i při vypínači na 0. Po FL musí být jak se píše výše v poloze Auto, také jsem s tím chvíli bojoval, ale je to popsané i v návodu :-). Funguje to až od horších světelných podmínek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Zkoušel jsem to ve 2 ráno když jsem byl na noční takže tma vážně byla :-) a jak jsem psal spínač byl jak na poloze tunel(auto) ale i na 0. Ani při jednom coming home nejde, leaving home jde pokaždé v nastaveném intervalu 10minut. Mám nakodovano denní svícení Ameriku. nemůže to být tím? Světla jsem zkoušel jak s ručkou zataženou tak uvolněnou a i jsem mačkal to tlačítko ve zpětném zrcádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 mám před FL rv. 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Tak to netuším čím by to mohlo být. To tlačítko na zrcátku je pro vypnutí/zapnutí funkce zatmavení zrcátka proti oslnění když za tebou někdo jede. Té funkci by mělo být jedno jestli je zatažená brzda nebo ne, já skoro brzdu nezatahuju, jen v prudkém kopci a vždycky to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Příští pondělí jdu k rolbařovi tak snad bude vědět. Výsledek napíšu kdyby stím měl někdo v budoucnu také problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Tak ako si dopadol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 31. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 jedu tam v pondělí :-) ještě se mi k tomu totiž pokazilo stahování zadního pravého okna. dám vědět jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 3. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2013 tak to bylo manuálně vyřazené přes VAG, už vše funguje :-) nechal jsem si ještě dodělat denní svícení mlhovkama na 55%, fajnová záležitost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.