e1. Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Ahojte, prosím Vás o info. Dosť často jazdím v meste, alebo cez okolité obce, a nakoľko klimatizáciu zapínam iba na dlhé trasy, tak jazdím so stiahnutými oknami. Háčik je v tom, že najviac jazdím 60-kou (podľa PP), a pri tejto rýchlosti ide z pravej strany nepríjemný piskot. Je tento piskot problém iba u mňa, alebo ho máme všetci? Fabia krátka, všetky okná stiahnuté, rýchlosť cca. 60 km/h. Píska to rovnako či mám spolujazdca, alebo nie, a bez ohľadu na to, že v akej polohe je sedadlo spolujazdca. Zaujímavé je to, že ten piskot je iba na pravej strane. Prosím otestujte túto vec, aby som vedel či to mám riešiť, alebo nie. Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominique Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Iba keď mám aj zadky aspoň pootvorené 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantisek Honsa Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 To pískání by mělo být kvůli porušené aerodynamice vozu, kterou způsobí to otevřené okno. Takže žádná závada 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.