m.martin Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Dneska se mi nějak rozbil zámek u pátých dveří. Najednou nejdou zabouchnout, vůbec se nazacvakne zámek. Nevíte někdo co s tim? Potřeboval bych to nějak zavřít, nemám garáž a na ulici otevřený auto nechávat nechci. Nebo nevíte někdo o servise, který má otevřeno i v sobotu odpoledne v okolí Hradce Králové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 presne toto isté som mal aj ja a keď som skúsil na fabii trocha viac buchnuť tak sa mi to podarilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.martin Vloženo 31. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Tak přibližně v jednom z 20 pokusů se to podaří zabouchnout. Takže do pondělí už to vydrží a pak s tim zajedu do servisu. Zjistil jsem že přestal chodit i zadní stěrač, takže si myslim že chyba bude nejspíš někde v kabeláži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.martin Vloženo 2. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Tak je to opraveno. Byla to opravdu přelámaná kabeláž v průchodce u pantu dveří kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loyd Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Kolik stála oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.