miro84 Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Pouze pro Active a Ambition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 No určitě to působí elegantněji než na předFL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeTDi Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 To bude mít takhle sníženej podvozek nebo to je jen aby to vypadalo dobře na fotce? Pak by ten outdoor asi moc nenavštívil s tímhle snížením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Přesně tahle kola jsem teď sehnal na zimáky. Musím říct, že se jim moc povedla, v reálu vypadají ještě lépe, než na fotce. Před FL outdoor mě moc nezaujal a po FL mě nezaujal superb jako takový, ale tohle se mi moc líbí. I v té bílé, ačkoliv bílá pro mě není nej barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 GeorgeTDi: Taky me to hned trklo. Takto to pusobi dost komicky. Ne vzdy musi byt snizeni na foceni ku prospechu veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeTDi Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Což o to. Takhle mít sníženou sérii tak by se mi to líbilo. Ale to nikdy nebude. Divný ,že dávají přednost na fotkách kráse před realitou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 V ceníku je uvedeno, že paket Outdoor je pro všechny výbavy, tj. i pro Eleganci a L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.