bobocop Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Ahoj, pri výmene riadenia som zabudol na jeden detail a to na krúžok airbagov, nejak som pretočil volant a odtrhla sa mi kabeláž v krúžku airbagov. Ako nastaviť správnu polohu aby bol pri montáži krúžok v správnej polohe ? Našiel som jednu fotku, je tam okienko na tom krúžku, v ktorom je viditeľné žlté koliesko, predpokladám, že ak to koliesko je v tom okienku v strede, je to správna poloha. Poprosím o rady, ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 7. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Ta odpoviem si sám....takto má byť správne namontovaný vypínací krúžok pod volantom ako je zobrazené na fotografii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Kroužek má aretaci, je to kolíček v pravé části vedle hřídele. Pokud namontuješ volant, zamáčkne se a s kroužkem jde točit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 9. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2013 to mi je jasné, ale musí byť v správnej polohe vzhľadom ku kolesám, ak buď krúžok vytočený viac na jednu alebo druhú stranu, pri otáčaní volantom sa v ňom páska pretrhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) měl jsem stejný problém. Moje rada je vytočit kola na jednu stranu do plnýho rejdu potom ten kroužek, musíš mu zmáčknout takovej spínač s pružinkou (viz foto ) a potom mužeš točit taky s nim. Můsíš ho taky natočit nadoraz, na tu stranu co jsou teď kola. potom je to celkem napnutý a musíž z toho plnýho rejdu v kroužku odtočit zpátky dvě otáčky a nasadit volant. Ten bude asi uplně mimo, tak objeď barák a zjisti jaká pozice je správná a ktý to po vyndání volantu dej. Tak nějak jsem to udělal já a mám volant uplně rovně a podvolantovej kroužek funkční. Editováno: 4. Říjen 2013, autor: Tetrosy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 11. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Presne tak ako to odporúča Tetrosy..vytočiť volant úplne do ľava až na doraz..potom ten slimák tiež do ľava na doraz a potom vrátiť späť 2 až 2,5 otáčky a založiť...U mňa je to OK..menil som už druhý ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r3caht Vloženo 23. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2021 Zdravím, chcel by som sa prosím opýtať , Neviem ci som správne pochopil návody ale chcem si to uistiť. Vytočím volant do lava na max, dám dole volant, vyberiem starý krúžok, vložím nový do rovnakej pozicie, ktorý pomocou toho tlačidla so strunkou vytočím na max do lava, nasadim volant a otocim do roviny? za odpoved ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.