cudi Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Zdarec, mam na sve fabii problem s patymi dvermi. Dvere jdou zavrit pouze na prvni cvaknuti. Nepomuze ani vetsi sila pri zavirani dveri. Osvetleni kufru zhasne, kdyz zamknu auto, tak se i tyto dvere zamknou. Nevite kde je problem? Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 pri otevrenych dverich prstem zatlac na mechanismus ( zapadku ) zamku, jednoduse se presvedčíš zda tak funguje blokace i na druhém stupni zavíraní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cudi Vloženo 11. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2013 To jsem zkousel a funguje to i na druhy zapad. Mel jsem vedle sebe dve fabie a na nic jsem vzhledove neprisel. Projevuje se to tak, ze to vypada jako bych neco do tech dveri privrel a oni se jen privreli. neco jako bocni dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cudi Vloženo 24. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Tak vyreseno. Pricinou nezavirani byla zbloudila podlozka v 5 dverich. Kdyz byly dvere otevreny, podlozka se posunula a zamek sel na dva zapady. Po zavreni dveri se podlozka vratila a blokovala druhy zapad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.