JendaTdi Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Jaky je rozdil a je mozne mit neco z 2.5 a neco z 3g ? Mam zakladni el. 2,5g budiky,klice vystrelovak s dalkou 3g a potrebuju to nak dodelat sou el.okna a atd musim vse predelat na 2,5 ? nebo je naky vychodisko mezi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Vůbec nechápu co máš a co chceš. A to jsem to četl několikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaTdi Vloženo 13. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Vyhořela mě el. chtěl sem komplet 3g ale natahl sem zakladní svazek co je od světel po kufr 2,5 ku ac me prodejce tvrdil ze to je 3generace ale mam puvodni budiky,klice 3generaci a auto bylo bez vybavy a chci dodelat okna tak se chci optat jesi musim pretahat el nebo je naky vychodisko nebo musi byt komplet 3g nebo komplet 2,5 generace ci je mozne mit treba budiky,klice 3generace a komfortka,stahovacky atd atd 2,5 a bude to valit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikloush Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Tak to bohužel budeš potřebovat buď všecko 2,5g nebo všecko 3g, kombinace nejde.. Sežeň si stahovačky s motorkama a mozkama 3g, komfortku pokud chápu 3g máš (ale bez podpory toho stahování oken). Kabely jsou stejné, jen se to pak musí přepinovat v komfortce, když tam máš svazek z 2,5g. Spíš by ti o tom dokázali líp popovídat elektrikáři (Vaša). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaTdi Vloženo 13. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2013 (editace) Přepíchat jsem to zkoušel mala svorkovnice je stejna velka ma o 3piny vic pak zbyl zlutej ,modro bilej a cernobilej mozna uz je neco v 3 zdruzeny a to mam i strach aby nebyla jina el dverni .... jinak mam stahovacky jak Beckove tak Deckove pokud by nekdo vedel jak to prepinovat tak bych byl rad Editováno: 13. Září 2013, autor: JendaTdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaTdi Vloženo 8. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Tak hotovo a doreseno vse funkcni takze to jde predelat a ponechat svazek 2,5generace a zbytek 3 generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j@ns Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Zdravím, už som tu čítal niekoľko diskusií, ale stále sa len viac zamotávam. Mám Octaviu rok 2000, ale model pred faceliftom, čiže čísla na budíkoch sú písané rovno, nie dokola. Komfort by to mal byť teda 2,5 g., kedže je to rok 2000. Dalo by sa vymeniť len budíky z roku 2001, čiže tie čo majú už čísla písané dokola, alebo je to komplikovanejšie? Chcem len prehodiť budíky, bez maxidotu a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.