Přejít na obsah

2,5 g vs 3g

JendaTdi

Doporučené příspěvky

Vyhořela mě el. chtěl sem komplet 3g ale natahl sem zakladní svazek co je od světel po kufr 2,5 ku ac me prodejce tvrdil ze to je 3generace  ale mam puvodni budiky,klice 3generaci a auto bylo bez vybavy a chci dodelat okna tak se chci optat jesi musim pretahat el nebo je naky vychodisko nebo musi byt komplet 3g nebo komplet 2,5 generace ci je mozne mit treba budiky,klice 3generace a komfortka,stahovacky atd atd 2,5 a bude to valit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to bohužel budeš potřebovat buď všecko 2,5g nebo všecko 3g, kombinace nejde..  Sežeň si stahovačky s motorkama a mozkama 3g, komfortku pokud chápu 3g máš (ale bez podpory toho stahování oken). Kabely jsou stejné, jen se to pak musí přepinovat v komfortce, když tam máš svazek z 2,5g. Spíš by ti o tom dokázali líp popovídat elektrikáři (Vaša). 

Odkaz ke komentáři

Přepíchat jsem to zkoušel mala svorkovnice je stejna velka ma o 3piny vic  pak zbyl zlutej ,modro bilej a cernobilej mozna uz je neco v 3 zdruzeny a to mam i strach aby nebyla jina el dverni .... jinak mam stahovacky jak Beckove tak Deckove pokud by nekdo vedel jak to prepinovat tak bych byl rad 

Editováno: , autor: JendaTdi
Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 2 roky později...

Zdravím, už som tu čítal niekoľko diskusií, ale stále sa len viac zamotávam.

Mám Octaviu rok 2000, ale model pred faceliftom, čiže čísla na budíkoch sú písané rovno, nie dokola. Komfort by to mal byť teda 2,5 g., kedže je to rok 2000.

Dalo by sa vymeniť len budíky z roku 2001, čiže tie čo majú už čísla písané dokola, alebo je to komplikovanejšie?

Chcem len prehodiť budíky, bez maxidotu a pod.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...