Matesbedna Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Zdravím potrebuju poradit,Mám fabii RS a žere 10L\100 což je hnus od nafty nesetkal se stím nekdo? A dalsi problem je ze mam odpojenou klapku u RG ventilu (takový černy valec) když to pripojím auto chcípá. prosim o radu uz nevim co kde muze byt.. děkuji za kazdou radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 necitis nekde naftu? podivej se na rovinc ekolik je oleje a jestli nesmredi merka od nafty,protoze jedna s moznosti je,ze ti chcijou brutalne vstriky.Potom to muze chcat u tamdemu. Ja ted jezdim dost sotre a pouze 5 km trasy a sem na 6 litrech a uz jecim,takze si dokazu predstavit jak musis rvat ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Zkontrolovat rozvody, korekce, udělat log, jede jinak normálně? Kolik to žere na volnoběh? Teď si to koupil a nevíš historii asi že? Z popisu to působí, že se někdo zbavil rozbitýho auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matesbedna Vloženo 14. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2013 nene auto uz mam rok.. nejhorší ze jsem mel auto u jednoho v servisu. delal jsem komplet repas prední i zadní napravy i rozvody atd..muze to být rozvodama? kdyz jedu tak naftu necítím a jinak kdyz stojím tak to zere litr nebo i 1,2l :( už jsem v koncích vazne me uz nic nenapadá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Tak to vypadá na zprasený rozvody... Máš VAG-COM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matesbedna Vloženo 14. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2013 prosím česky.. ja se v tom nevyznám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 odkud jses? asi bdue smit rozvody spatne,ale brutalne,protoze na volnobeh to ma zrat max 0,7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 No jedna je věc je ta, že spotřeba je opravdu velká, ale zase nebylo řečeno na jaké trase, zda ve městě nebo na dálnici. Včera jsem např. stále popojížděl v kolonách po městě a měl jsem taky průměr 9,9l/100km. Jinak na dálnici, zhruba 5,5l/100km. Taková spotřeba byla od začátku nebo to začalo dělat až teď někdy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 tak to ja popojizdim v kolone studenej kazdy den a mam maximum 7,2 vetsi sem nikdy nemel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matesbedna Vloženo 15. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Kluci spotreba byla velika od te doby co jsem dal auto do servisu,delala se komplet repas zadní i prední napravy a ROZVODY.. uz jsem u kamošu v servisu a zkoumají jak je to stema rozvodama..jestli je to pravda tak to omlatím tomu zmrdovy o hlavu..Jinak spotreba je pořád stejna i na dalnici i ve meste.. 9,9 a uz jsem z toho uplne v prdeli pac driv to žralo 5 max 6 litru a ted 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matesbedna Vloženo 15. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Jinak jsem od Hodonína.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 aha tak kdyzn uz to zkoumaji,tak vag ma urcite kazdy kabel stoji dneska snad 3 kila. me zase palubak ukazuje hrozne malej dojezd aj kdyz sem mel 50 litru nafty neukazal vic jak 710 a mival sem tam aj 960. pritom mam spotrebu 5,9 jen o litr vyssi. ale musis mit ty rozvody fakt moc rozhozene rekl bych mozna az nebezpecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matesbedna Vloženo 15. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2013 uz stím nejezdim dnes by to melo byt hotove tak uvidím co to bude delat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 taky chci obsah nádrže 50l jako máš ty ondíku kde takovou na FI seženu ??? Výměnu sis dělal sám za origo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 on ma tak nejak celou trosku jinou Fabku nejakou specialni edici 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 oslove objem nadrze je 58 litru jakoby se to neresili tisickrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 (editace) wiki : Objem nádrže 47 l auto.cz objem nadrze : 45l autorevue.cz Objem palivové nádrže: 45 l https://si0.twimg.com/profile_images/2571927616/mmb9qajq9swpi8xxy76a.jpeg Editováno: 25. Září 2013, autor: DiegoIII 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 ne jen sežral šalamounovo hovno to je jasný, že nádrž je na 45l. tak jsem tam nidky nedostal více než 42l taky nevyjíždím do sucha...ale pokud má vrchní osel 58 litrů je mu přáno..ale pak nechápu pročpa tam dává "jen" 50 :kol-44: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effin Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 (editace) Každá nádrž má rezervu na roztažlivost paliva tak pokud podržíš odvzdušňovák v hrdlu potom tam nacpeš víc než 42L. Jinak to ale nedoporučuju ani zkoušet jelikož ta rezerva tam není pro srandu králiků. Jinak taky už je to tady na fóru viz: Podle vyjádření automobilky Škoda Auto je objem palivových nádrží u vozidel Škoda následující: Typ vozidla: Objem nádrže (l), objem včetně bezp. prostoru (l), rezerva paliva pro dojetí (l) Fabia: 45, 58, 7 Octavia 1U: 55, 71, 7 Octavia 1U 4x4: 63, 74, 8 Superb: 62, 75, 8 Octavia 1Z: 55, 67, 7 Octavia 1Z 4x4: 60, 72,5, 7 Roomster: 55, 71, 7 Editováno: 26. Září 2013, autor: Effin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 dobre ty chytraku ale my resili nadrz to ze tam je 7 litru rezerva jsme vubec neresili... uz vidim jak na benzine tam tankujes 58 litru nebo ze si tak uzasny strelec ze jezdis az tak do sucha... a prosimte prestan kolem sebe lidi urazet jedine debilek ses tu ty 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 to je debata ...fakt úplne k veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Trochu jsem to pročistil. Ondiku,zklidni hormon. Příště to bude Varování. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matesbedna Vloženo 9. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Zdravím,tak už sem piši znovu.. Bylo tu tema s mou spotřebou,radili jste rozvody ale ty byli v pořádku. už nevim čím to muze byt ale mam odpojenou hadičku od EGR a kdyz ji připojím tak to chcípá.. Nekdo mi rekl ze pokud je to odpojeny tak klapka je otevřena pořád,no udajne se ridi podle plynu nebo co a tím padem kdyz je otevřena pořád tak ridicí jednotka dava plnou směs jako by auto jelo max..proto to ted zere 10 litru..muzete mi nekdo poradit? dekuji P.S zdá se mi ze to i mín jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Proč zakládáš nové vlákno na stejný problém? Vlákna jsem sloučil, příště je rovnou smažu! Pokračuj proto tady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Vyndej celej egr, kup náhradu a máš to, viděl bych to že ten tvuj bude špatnej, asi ta klapka v tom, popřípadě ho vyndej, vyčisti a zkoukni. Nebo ho zaslep Návody tu jsou, tak pohledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.