Přejít na obsah

Bočné sklá

tasum

Doporučené příspěvky

Chtiac nechtiac mi priroda v podobe brezy odhalila jednu kozmeticku vadu. Na dverach medzi tesnenim a sklom je taka mala drazka kde sa chyta bordel a najviac v mojom pripade brezove semeno, kedze mame pri parkovisku brezy. Ono to nic strasne neni nieco pri jazde odleti nieco nie tak to odfuknem. K comu tam vlastne ta drazka je? Nebude tam v zime zamrzat voda? Na inych autach som to zatial nevidel tam je to pekne zosikma to tesnenie (bez drazky). Na tom modrom je to nasypane naschval (uz bola breza odkvitnuta a na zvyraznenie) ale na susedovom zltom to je real.

post-84400-0-20889600-1379194349_thumb.j

post-84400-0-89577800-1379194368_thumb.j

post-84400-0-02013100-1379194382_thumb.j

post-84400-0-47638500-1379194387_thumb.j

post-84400-0-31956200-1379194392_thumb.j

Editováno: , autor: tasum
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 5 týdny později...

tohle jsem si všiml také a došlo to tak daleko že se mi ucpali odtokové díry dole ve dveřích tím bordelem, předevčírem jsem jel a jako když mám na zadním sedadle kýbl s vodou ,dveře byli plné vody, dole totiž odtok překrývá z půlky ta ochraná guma a zůstal tam ten bordel , odehnul jsem gumu a vytekl kýbl vody ze dveří jelikož tu chcalo celý den.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Tohle bylo od křovinořezu, auto jsem měl na parkovisti zaměstnavatele. Škoda se uhradí z jeho pojistky. Dále mám v zadních dveřích důlek jak po zásahu z pistole, akorát ne skrz. Sklo nikde skladem, já 25 km od domova, kde navíc nemám garáž. Takže cesta dom vlakem, auto v podzemní garáži a v pondělí servis, snad to bude ok.

Editováno: , autor: vormen
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...