tasum Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 (editace) Chtiac nechtiac mi priroda v podobe brezy odhalila jednu kozmeticku vadu. Na dverach medzi tesnenim a sklom je taka mala drazka kde sa chyta bordel a najviac v mojom pripade brezove semeno, kedze mame pri parkovisku brezy. Ono to nic strasne neni nieco pri jazde odleti nieco nie tak to odfuknem. K comu tam vlastne ta drazka je? Nebude tam v zime zamrzat voda? Na inych autach som to zatial nevidel tam je to pekne zosikma to tesnenie (bez drazky). Na tom modrom je to nasypane naschval (uz bola breza odkvitnuta a na zvyraznenie) ale na susedovom zltom to je real. Editováno: 16. Březen 2014, autor: tasum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 tohle jsem si všiml také a došlo to tak daleko že se mi ucpali odtokové díry dole ve dveřích tím bordelem, předevčírem jsem jel a jako když mám na zadním sedadle kýbl s vodou ,dveře byli plné vody, dole totiž odtok překrývá z půlky ta ochraná guma a zůstal tam ten bordel , odehnul jsem gumu a vytekl kýbl vody ze dveří jelikož tu chcalo celý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 To je tedy dost nepříjemné, zas další důvod, proč raději budu doma lobbovat za trojkovou oktávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 hm tak tohle se mi ted stalo u zadniho skla...dolní hrana zapadalo to do skvirky mezi viko kufru a hranu skla...parada a cim vic sem se to snazil dat pryc tim vic to tam zapadalo takze to vidím zas na kartáče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 kdyby to někoho zajímalo, tak boční sklo stojí 1200 a výměna cca 1000 a není nikde skladem. pátek 13. chjo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 to je mazec...a dostali se ti do toho auta nebo ne? Vzali neco? Takze 2200 hm a kdyz mas treba 5tisic spoluucast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 (editace) Tohle bylo od křovinořezu, auto jsem měl na parkovisti zaměstnavatele. Škoda se uhradí z jeho pojistky. Dále mám v zadních dveřích důlek jak po zásahu z pistole, akorát ne skrz. Sklo nikde skladem, já 25 km od domova, kde navíc nemám garáž. Takže cesta dom vlakem, auto v podzemní garáži a v pondělí servis, snad to bude ok. Editováno: 13. Červen 2014, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 To je tedy vůl ten křovinořez.... úplněk, pátek 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 (editace) Ja som so strunovou kosackou rozbil okno na treťom poschodí.. suter a bolo.. Ale ten lapač bordelu na skle vyzerá na konštrukčnú vadu. Ako to vyzerá s tým chrómovým lemom? Či ten je len hore? Editováno: 13. Červen 2014, autor: Byrto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.