Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chtiac nechtiac mi priroda v podobe brezy odhalila jednu kozmeticku vadu. Na dverach medzi tesnenim a sklom je taka mala drazka kde sa chyta bordel a najviac v mojom pripade brezove semeno, kedze mame pri parkovisku brezy. Ono to nic strasne neni nieco pri jazde odleti nieco nie tak to odfuknem. K comu tam vlastne ta drazka je? Nebude tam v zime zamrzat voda? Na inych autach som to zatial nevidel tam je to pekne zosikma to tesnenie (bez drazky). Na tom modrom je to nasypane naschval (uz bola breza odkvitnuta a na zvyraznenie) ale na susedovom zltom to je real.

post-84400-0-20889600-1379194349_thumb.j

post-84400-0-89577800-1379194368_thumb.j

post-84400-0-02013100-1379194382_thumb.j

post-84400-0-47638500-1379194387_thumb.j

post-84400-0-31956200-1379194392_thumb.j

Upraveno od tasum

• 5 týdnů později...

tohle jsem si všiml také a došlo to tak daleko že se mi ucpali odtokové díry dole ve dveřích tím bordelem, předevčírem jsem jel a jako když mám na zadním sedadle kýbl s vodou ,dveře byli plné vody, dole totiž odtok překrývá z půlky ta ochraná guma a zůstal tam ten bordel , odehnul jsem gumu a vytekl kýbl vody ze dveří jelikož tu chcalo celý den.

• 2 týdny později...

To je tedy dost nepříjemné, zas další důvod, proč raději budu doma lobbovat za trojkovou oktávku

• 5 měsíců později...

hm tak tohle se mi ted stalo u zadniho skla...dolní hrana zapadalo to do skvirky mezi viko kufru a hranu skla...parada a cim vic sem se to snazil dat pryc tim vic to tam zapadalo takze to vidím zas na kartáče :)

• 1 měsíc později...

kdyby to někoho zajímalo, tak boční sklo stojí 1200 a výměna cca 1000 a není nikde skladem. pátek 13. chjo...

post-21737-0-76844400-1402662565_thumb.j

post-21737-0-20977200-1402662573_thumb.j

to je mazec...a dostali se ti do toho auta nebo ne? Vzali neco?

Takze 2200 hm a kdyz mas treba 5tisic spoluucast :(

Tohle bylo od křovinořezu, auto jsem měl na parkovisti zaměstnavatele. Škoda se uhradí z jeho pojistky. Dále mám v zadních dveřích důlek jak po zásahu z pistole, akorát ne skrz. Sklo nikde skladem, já 25 km od domova, kde navíc nemám garáž. Takže cesta dom vlakem, auto v podzemní garáži a v pondělí servis, snad to bude ok.

Upraveno od vormen

To je tedy vůl ten křovinořez.... úplněk, pátek 13

Ja som so strunovou kosackou rozbil okno na treťom poschodí.. suter a bolo..

Ale ten lapač bordelu na skle vyzerá na konštrukčnú vadu. Ako to vyzerá s tým chrómovým lemom? Či ten je len hore?

Upraveno od Byrto

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.