Publikováno Září 16, 201311 r Ahoj. Prosím o radu. Při jízdě na nerovné vozovce se ozývá ze předu kovové cinkání. Ve škodovce nic nenašli. Setkal se někdo s tím? Fabia II, 1.4 16V 2008 kombi
Září 16, 201311 r Ahoj, rekl bych, ze to jsou brzdy. Mi to na octavce delalo taky. Koupil jsem nove pera co zajistuji brzdove trmeny a je klid. Tak sundej kolo a koukni na to. Nebo zkus pri jizde mirne pribrzdit a uvidis, ze to ustane.
Září 16, 201311 r Jo dělá mi to taky a taky nevím čim to je. Většinou... když jedu s vytočenýma kolama třeba po kruháku a auto se trochu zhoupne. Kovové lupnutí někdy to udělá 2x nebo 3x za sebou, ale vždy jen když zatáčím nebo srovnávám volant dělá mi to už tak rok a v servisu vše o.k. klasika ... u táty v Roomsteru to dělá taky a tak si myslim, že to je zase nějaká utajená hovadina co dělají v orig servisech, že žádná vlastně není. Jen si člověk musí zvykat na rachtání všeho možného u nového auta to je HUMUS, ale u nich je vše o.k..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.