evry Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 ježiši jsem si to po sobě nepřečetl sory za tu hrubku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Zdar tak u mého je to po nastart. hlučnější a po chvilce se stiší(ale hydroštely(zvihátka) to nejsu) to jsem si jistej .Nevim jak u Vaších.Hydroštely odcházej většinou tak po 150-200 000km.Dá se to řešit přídavným aditivem(třaba od Ligvi moly(u Bartáka) nebo Winns(nevím jak se to přesně píše -sory) Cca 250-300,- tuba o neco větší než pasta na zuby .Vím že si to někteří servisáci chváli.Není to normální aditivum do motoru,ale přímo na hlučné hydrošteli(at vám nedaj něco jiného.) Mám naj 105 000km čip 2001. čágo Evry Na kolik to máš načipnutý?? Kdo ti to dělal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Jeden borec od nás z práce mi to čipnul (chce 4000,-).Fátrsovi čipnul octu -ta jede zajímavě.U SDi nečekej žádné zázraky . On přesně neví o kolik -hlavně říkal na tun.a čip. stránkách se píšou nesmysli a horentní čísla . Má to lepší krouták (tahne to líp od 1400ot.). Dřív jsem měl i malou prodlevu v plynu (těď to reagule rychleji).Nejvíc je to znát na dvojku když ji prošlápneš . Ten výkon a krouták vyrostl asi o 10-20%--těžko říc. Taky žáleží jak je povedenej motor . Řekl bych ,že ted má motor i takovej přirozenější zvuk. A ,že i spotřeba šla nepatrně níž . Hlavně to nekouří jako nějaké přídavné boxi a odpory atd.!! Kámoš zkoušel nějaký příd. box prej to jenom čudilo a žádnej efekt. A jinej týpek mi psal že má příd.box a že super.Je to ho asi spousta . Jel jsem v Golfu IV 1,9Sdi 50kw (78 000km naj. po dědkovi )nevím jestli byl nějak blbě zajetej nebo nepovedenej ---no byl to pěknej lenoch proti tý mý Fobii.(golf IV má ještě mechan.servo třeba to taky bere výkon. ZAJÍMALO BYMĚ JESTLI NĚKDO ZJISTIL ROZDÍL V MOTORU MEZI FABIÍ( IBIZOU) 1,9SDI 47KW A OST. (VW GOLF .Š OCT I ,LEON CORDOBA ) S VÝK. 1,9SDI 50KW. ??? !! TAk zatím zdar Evry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Jsem přehlíd že máš 1,9tdi 74kw .Ta dy to bude dost znatelný u fatrsovi oct i 66kw to jede super. Za turba chce víc (5000,-). čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Jó já mu cinknu jestli na něj sem můžu dát kontakt. Tak tedy máš psát na :vtomos@centrum.cz domluv se sním co ti řekne. Zdaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Není lepší než takhle pořád strkat postupně peníze do Fábí "obyč" koupit zrovna RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Není lepší než takhle pořád strkat postupně peníze do Fábí "obyč" koupit zrovna RS? To by pak nebyl ten domaci adrenalin s bastlenim v garazi ..))me by treba nebavilo koupit uplne nabusenen auto ktere ma snad vsecko v sobe...driv nebo pozdeji bych zacal spekulovat co zmenit.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Není lepší než takhle pořád strkat postupně peníze do Fábí "obyč" koupit zrovna RS? To by pak nebyl ten domaci adrenalin s bastlenim v garazi ..))me by treba nebavilo koupit uplne nabusenen auto ktere ma snad vsecko v sobe...driv nebo pozdeji bych zacal spekulovat co zmenit.-) PRESNE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Není lepší než takhle pořád strkat postupně peníze do Fábí "obyč" koupit zrovna RS? To by pak nebyl ten domaci adrenalin s bastlenim v garazi ..))me by treba nebavilo koupit uplne nabusenen auto ktere ma snad vsecko v sobe...driv nebo pozdeji bych zacal spekulovat co zmenit.-) PRESNE Mě spíš jde o motor - 96kw a je to na to stavěný. Koupí Rsa přece bastlení neskončí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Né každý má na RS a v kombiku se nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Né každý má na RS a v kombiku se nedělá. Já taky nemám na novou - řešil bych to případně zase ojetinkou, no ale když jsem si spočítal co v tom autě chci a co by stálo = RS. No a když velkej kufr tak ORS To ale zase není Fábulka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Nejlevnější jsem viděl za 280 000,- r.2003 oprav.po nehodě. Jinak taky za +-400 000,- . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Chlapi dejte mi tip na značku a číslo na žhavičky do Fabky 1.9 tdi 74 motor ATD. Můžu tam strčit - Bosch glow plug duraterm 0250202022 . Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Čus ,hoď dotaz na www.luja.cz nebo http://www.maximizeronline.com/?lang=CHK. ale bejvávali tam občas chyby v číslech.!Nemůžu najít katalog. tam píšou tu 22 a23 podrobnosti tam nemaj Převoden z Championu by to měla být ta 022 (ch171) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Není lepší než takhle pořád strkat postupně peníze do Fábí "obyč" koupit zrovna RS? To by pak nebyl ten domaci adrenalin s bastlenim v garazi ..))me by treba nebavilo koupit uplne nabusenen auto ktere ma snad vsecko v sobe...driv nebo pozdeji bych zacal spekulovat co zmenit.-) PRESNE Mě spíš jde o motor - 96kw a je to na to stavěný. Koupí Rsa přece bastlení neskončí Ale prostor je relativne mensi nez u seriove PD......kdyz si to tak vemes tak kdyz sem si vymenil rucku, a radicku z chrom paketu tak sem mel strasnou radost...to bych v RS mel problem protoze tam uz je hezci rucka nez ta plastova seriova ktera je odpudiva... Dale...kdyz sem menil kola tak to byl taky vetsi adrenalin a mene penez z plechu na hlinik z 14 na 16...nez pripadny prechod z RS z 16 hlinik , na 17 hlinik prece.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Řadičku s čudlíkama ve dveřích a na ruční brzdě jsem už na stávajícím autí taky měnil a jak se mi to líbí Na jaře bych chtěl zkusit ještě změnit podsvit budíků a kola 16" jsou pro mě akorát, ale orig RS se mi až tak moc zase nelíbí, to samý přední nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 ale orig RS se mi až tak moc zase nelíbí, to samý přední nárazník. To je dobre, radoby RS je uz hodne a jeste k tomu se zacnou delat i v kombiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 ale orig RS se mi až tak moc zase nelíbí, to samý přední nárazník. To je dobre, radoby RS je uz hodne a jeste k tomu se zacnou delat i v kombiku Jak v kombíku O něm řeč není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Je ,ale v části EXTERIER a neuznávám tyto předělávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Je ,ale v části EXTERIER a neuznávám tyto předělávky. Kdyby byla Fábi něco jako social RS - motor, spojka, převodovka, xenony, tak zbytek bych si i dodělal, to bych zvládnul, ale na todle jsem krátkej I když mám teda 196cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 kolik vam keca PP u TDI? cetl sme testy a treba u roomstra to je az skoro 2 litry. ja kdyz jedu jak dedek dostavam se na trase 24 km na 4,2-4,8 litru,ale pocitam,ze minimalne pul litra budu muset pripocitat. su zvedavy kolik dotankuju zatim mam najeto 410 km od plne a palivomer ukazuje trosku nad pulkou a dojezd 370 km vcera sem tomu trosku slapal tak to je zkresleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 dle výpočtů mi ukazuje palivák téměř naprosto přesně...jinak s mou konfigurací jezdím dědko jízdu na trase 25km v počasí co panuje cca za 5.3/100....normál jízdu za 5.8-6.2 dlouhodobou přez zimu mám přesně 6/100 (resetováno v prosinci + jezdím dost couraček) PS: ten palivoměr se dá ve VAGu doladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 dik. dneska overeno sem docela stastny:D odchylka od dotankovani je 0,1 l. a to uz je fakt zanedbatelny to je chyba mereni kdekoliv. proste palubak meli mezi 4,9 a 5,1 posledni dny sem na to slapal a do cvaknuti pistole bylo 4,9. priste uz jen stejny stojan BENZINA obyc nafta TOP Q. zatim zadne aditiva vif mam jen zimni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 jo a kdyz ses u vagu. mas svuj nejakou plnou verzi? ja mam neoc cracle,ale nevim jak to je pouzitelny. mam uplne ten zakladni KKL kabel a verzi 4,08 nebo tak nejak nevim. ukazuje mi to po craknuti nejaky live data,ale ze byhc neco mohl stelovat to nevim asik ne. aj se bojim nerozumim tomu. zatim motor poznavam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.