...GeOrGe... Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 No jak tak koukam,tak tema zalozeno na spotrebu,ale co treba turbo?Menil ho nekdo sam ,nebo cistil ho nekdo sam???Jak to vypada s montazi...Jaky pouzivate olej???A co by me zajimalo..Jaka je kapalina pro servo???Popr. kolik stoji...nebo vaha vzduchu...Jetsli ji taky nekdo menil sam a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 turbo jsem neměnil. není důvod, proč? kapalina do serva je spešl, červená. 1l/150. tuším. Váhu jsem taky ještě neměnil. zatím je dobrá. Když ji budeš chtět vyměnit tak za 5 min není co dělat. najeto 90 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 No to se mi libi... proc turbo?Chci ho vycistit,vis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Ja turbo menim zrovna ted, tedy ne ja, ale muj mechanik. Bohuzel odeslo po zhruba najetych 90000 km :-( Odpoledne bych mel uz snad jezdit, nesehnal jsem vsak turbinu na RS, ale davame tam z Oktavky II 140 ps verze, tak uvidime, co to udela :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Tak pak dej vedet,jak to s tim jezdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Jasan, dam vedet, pred chvilkou jsem mluvil s mechanikem, turbo uz je tam, kolem 2 hodiny bych mel uz jezdit, po vikendu dam vedet, jak to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Tak na to jsem taky zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 AHA, tak tu asi fšichni maj HTP si piš.....my tříválcové tu asi vedem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Tak první dojmy z nového turba. Zatím sem tomu ani jednou uplně nenalozil, ale rekl bych, ze je tam o neco malo mensi zatah nez s predchozim turbem, ale zato bych rekl, ze tahne dal, vse subjektivni. BOhuzel problem je s tim, ze jsme zaslepili tusim EGR ventil, pac tam proste vyusteni nepasovalo, mechanik rikal, ze by to melo byt OK a jeste lip jet, ale rozsvitila se mi kontrolka na motor, na VAGu to byla sporadicka chyba odvodu vyfukovych par, coz by bylo ono, odpipnul sem to a ted se to objevilo nejspis zas, takze budem muset tohle jeste poresit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Zajimave...to sem netusil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 turbo jsem neměnil. není důvod, proč? kapalina do serva je spešl, červená. 1l/150. tuším. Váhu jsem taky ještě neměnil. zatím je dobrá. Když ji budeš chtět vyměnit tak za 5 min není co dělat.najeto 90 tis. Kapalina do serva je nazelenalej olej,, ,červená určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 No prave..to mi prijde divne..ja ji nacervenalou nemam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 do serva je jak cervena, tak zelena, ale Fabka ma prave tu zelenou, pokud date cervenou, je mozny ze servu jen zamavate do vecnych lovist, kamarodovy se to uz povedlo, ta cervena ma pry jine slozeni a lehce se cely servo zadrelo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 To sou veci...Mate nekdo oznaceni te kapaliny? Te zelene.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 do serva je jak cervena, tak zelena, ale Fabka ma prave tu zelenou, pokud date cervenou, je mozny ze servu jen zamavate do vecnych lovist, kamarodovy se to uz povedlo, ta cervena ma pry jine slozeni a lehce se cely servo zadrelo :-) tak nějak to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Ozivujem tema Papa vam to niekomu cez 7 l/100km? Ja sa v poslednom case neviem dostat pod 7l Jazdim 90% po meste, lahku nohu moc nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakk Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Ozivujem tema Papa vam to niekomu cez 7 l/100km? Ja sa v poslednom case neviem dostat pod 7l Jazdim 90% po meste, lahku nohu moc nemam... Tak to jsme dva.. Mám sice pod 7l, tak okolo 6,5.. Zkoušel jsem jezdit i pod 6, ale to je utrpení. Stále čumět na PP. Nechápu ty úžasné spotřeby okolo 4l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Ozivujem tema Papa vam to niekomu cez 7 l/100km? Ja sa v poslednom case neviem dostat pod 7l Jazdim 90% po meste, lahku nohu moc nemam... JA kolem 6.5l, ale jezdim jak idiot s ocima na pp.Jinak bezne kolem 7l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 TEda tech perfektnich papirovych spotreb se mi nedari dosahnout. Trhnul sem rekord 2,8 na 100, ale to bylo jen jedenkrat, kdyz sem se jeste krute bal, jestli nemam v krvi zbytkovej alkohol druhej den v poledne :-) Jinak ted mesto cca 7,5 - 8, mimo mesto tak kolem 6, ale je fakt, ze to nejak extra nesetrim a na spotrebu extra nekoukam, to bych nikam nedojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 OK. Tak to ste ma potesili. Uz som si myslel, ze idem kontrolovat remenicu, snimac teploty a podobne somariny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Tak ja sem presel opet na ryze mestsky provoz po dovolenych v klidnych krajich moravskoslezskych , a jsem na takovych 6ti ve meste (praha), hold je to vic, a bude to porad vic a vic pokud bude chladneji a chladneji...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r-hanz Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Tak já mám dlouhodobou spotřebu dle PP 5,3 ve skutečnosti těsně pod 5. Jezdím většinou krátké trasy do 40 km 50%město 50 okresky. Je pravda že jezdím na spotřebu. Kvůli ní jsem dízla kupoval a mám za sebou kojence tak musím opatrně , ale určitě nejsem brzdou provozu ve městě tak 60 mimo město okolo 100 dálnice 130. Kdysi jsem stěhoval kámošku do Lucemburku Pasatem combi 1.9 TDI , nijak to nešetřil , po něměcku 170 a plně naložený a vešel jsem se do 7l. Kdyby mi fabule brala tolik v běžném provozu , tak ji nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Halfi Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Ja mam dlouhodobou spotrebu dle PP 6,6 l. JE to kombinace mesto a okresky. Jezdim na 205/45/16, auto je chiple a vyuzivam max akceleraci pri jizde. Zda se mi to hodne, ale auto jsem nechal komplet prekontrolovat vcetne diagnostitiky trysek a pry je vse v pohode. tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 (editace) Tak na první stránce to vypydalo opravdu na super téma koukat na aktuální spotřebu na 5 při zrychlení, to je mi teda ............ to Johanik: Kde se pohybuje cena nového turba? Jinak já mám dlouhodobý průměr 5 až 5,6 podle dálkové bo jízdě ve městě . Je teda pravdou, že nastolení bodového systému jsem se trošičku sklidnil a i na spotřebě je to trocha vidět... Editováno: 11. Říjen 2006, autor: Jirkasss V//RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Jirkasss:kua, ty to auto tlacis??=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.