Přejít na obsah

r-hanz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení r-hanz

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Nazdar. Chci se zeptat jestli jde do fabie 2004 bez problémů instalovat STREAM nebo AUDIENCE z OII. Bude fungovat zobrazení na MAXI - dot a lze nějak propojit s klimou ( to asi ne co? ) Díky za info.
  2. Hlásí se severní morava Vratimov
  3. Zkus dát před led žárovku klasickou diodu v propustném směru. Ta má přechodové napětí 0,7 voltu a to by mělo indukci či nějaký malý přechoďák omezit
  4. Používej dusík a nemusíš nic měřit
  5. r-hanz

    Lakťové opierky

    Kdo to vyrábí a kde se dá koupit? A za kolik?
  6. r-hanz

    sedadla-pojazdy

    to Nota: Tak tady máš inspiraci , vyzkoušej a dej vědět jak jsi dopad
  7. r-hanz

    sedadla-pojazdy

    Možná by nebylo špatné použít plastové lišty s kartáčovým těsněním a tyto chytit na suchý zips na kobereček. To těsnění se prodáná v různých šířkách a je somolepící. Tím by se daly lišty opticky schovat a nebránilo by to posuvu.
  8. A co se divíte. TDi motor je stavěný na to aby točil kolama a ne aby se používal k ohřevu . Vždyť přece ve všech návodech k použití se píše , že jej na volnoběh nedostanete na provozní teplotu a proto se má zahřívat provozem a i tady se vyrábí točivý moment a teplo je až nechtěná nutnost.
  9. Hledal jsem a našel. Ale ohýbání přes koleno mi přijde jako když jsem rovnal svěšené dveře u 120cky otevřením a taháním dveří nahoru. To už je 15 let a pořád se soudruzi nepoučili z chyb?
  10. Mi to dělá taky a když přitáhnu dveře zevnitř tak to přestane. Nedá se to seřídit na zvoře zámku? Nebo se s tím dá udělat něco jiného?
  11. r-hanz

    Fabia Nafta

    neváhej ani chvíli. Já teď koupil 2 roky starou TDI za 235 tis ale dovezenou na zakázku a po známostech , ofiko cena kolem 260.
  12. Tak já mám dlouhodobou spotřebu dle PP 5,3 ve skutečnosti těsně pod 5. Jezdím většinou krátké trasy do 40 km 50%město 50 okresky. Je pravda že jezdím na spotřebu. Kvůli ní jsem dízla kupoval a mám za sebou kojence tak musím opatrně , ale určitě nejsem brzdou provozu ve městě tak 60 mimo město okolo 100 dálnice 130. Kdysi jsem stěhoval kámošku do Lucemburku Pasatem combi 1.9 TDI , nijak to nešetřil , po něměcku 170 a plně naložený a vešel jsem se do 7l. Kdyby mi fabule brala tolik v běžném provozu , tak ji nechci.
×
×
  • Vytvořit nový...