Marek Sochor Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Zdravím zdejší osazenstvo, včera v noci se mi stala nepříjemná věc - střet se srnkou. Naštěstí jsem téměř stihl dobrzdit, takže auto je pojízdné, odnesla to však kapota, nárazník včetně mlhovek, pravý světlomet a pravý přední blatník je také pochroumaný. Po špatné zkušenosti s opravou v autorizovaném servise bych tuto volbu chtěl nechat jako poslední. Následně mě napadlo, že pokud se bude měnit nárazník, světlo(a) zda by nešlo mojí fábii 09 "konvertovat" na monte carlo - nárazník a černé světlomety. Jako laik vidím problém v tom že mám bohužel před FL Chtěl bych se zeptat jestli je moje myšlenka vůbec proveditelná, případně jak finančně náročná, předem díky za jakoukoliv diskuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 ak sa bude meniť chladičová stena , kapota tak prečo nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Pojistovna ale, alespon co tu psali lidi, s timto ma problem i kdyby to nestalo ani o korunu vice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Sochor Vloženo 22. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2013 problem by to nebyl pokud budu opravovat na rozpočet, chladič ale nejeví známky poškození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 No když si to necháš udělat od pojišťovny rozpočtem,tak si tam můžeš dát co chceš ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 nie som si chladičovkou celkom istý ale myslím že sa tie svetlá zameniť nedajú , nové na starú chladičovku a naopak , kapota je iná na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Sochor Vloženo 22. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2013 nebo takhle, nebyl by mi nekdo z vás schopný říct hrubý cenový odhad ? Pokud oprava v autorizovaném servise vyjde řekněme na 40 tisíc, zda nejsem schopen takovou konverzi provést mimo autorizovaný servis za podobné peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Ale MC se dělalo i před FL...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Sochor Vloženo 23. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Opravdu ? To jsem ani nevěděl, takže poté ceny by měli být +- identické jako oprava klasické verze, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Ja si myslim, ze na 99% pred FL ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Urcite se pred fl NEDELALO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Aha...tak se omlouvám. Začalo ve 2011. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominique Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Jedna existovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Ano koncept , ale ani se to nejmenovalo monte ale sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Koukám na tu červenou linku na ráfku...? Pěkný...asi koupím bílou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 V Tvem pripade bych do toho sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Akorát by to nejdřív chtělo nechat opravit kola....no uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 a biele strmene brzd k tomu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Hm, to by mohlo vyzerať dobre. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 No...pozdě...mám to červeným Hammeritem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Sochor Vloženo 30. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Zdravím, trochu bych oživil toto téma, dnes jsem byl škodu zlikvidovat a stanovisko je následující : světlo, kapota, naraznik a ostatní drobnosti - mřížky jsou na výměnu, na opravu je pouze blatník, který je stejně identický jak u FL tak před FL. Byl by zde někdo kdo by bych schopen po technické stránce přehození na FL (monte carlo) udělat a říct mi přibližnou částku ? Nevím ještě kolik mi pojištovna dá peněz, ale pokud by přestavba vyšla výrazně dráž, nemá smysl se do toho pouštět Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Sochor Vloženo 15. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Tak kdyby to někdo řešil, tak krom výše uvedeno se musí vyměnit následujcí : chladičovou stěnu, výztuhu předního nárazníku, L+P plastový podběh a pochopitelně všechny držáky, lišty a mřížky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Jako osobně si myslím, že za 40 000 kč, které ti dá pojišťovna (jestli ti tolik dá), tak to předěláš své pomocí určitě a ještě ti zbyde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.