Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím zdejší osazenstvo,

včera v noci se mi stala nepříjemná věc - střet se srnkou. Naštěstí jsem téměř stihl dobrzdit, takže auto je pojízdné, odnesla to však kapota, nárazník včetně mlhovek, pravý světlomet a pravý přední blatník je také pochroumaný.

Po špatné zkušenosti s opravou v autorizovaném servise bych tuto volbu chtěl nechat jako poslední. Následně mě napadlo, že pokud se bude měnit nárazník, světlo(a) zda by nešlo mojí fábii 09 "konvertovat" na monte carlo - nárazník a černé světlomety. Jako laik vidím problém v tom že mám bohužel před FL :( 

Chtěl bych se zeptat jestli je moje myšlenka vůbec proveditelná, případně jak finančně náročná, předem díky za jakoukoliv diskuzi :)

ak sa bude meniť chladičová stena , kapota tak prečo nie 

Pojistovna ale, alespon co tu psali lidi, s timto ma problem i kdyby to nestalo ani o korunu vice.

• Autor

problem by to nebyl pokud budu opravovat na rozpočet, chladič ale nejeví známky poškození :(

No když si to necháš udělat od pojišťovny rozpočtem,tak si tam můžeš dát co chceš ne?

nie som si chladičovkou celkom istý ale myslím že sa tie svetlá zameniť nedajú , nové na starú chladičovku a naopak , kapota je iná na 100% 

• Autor

nebo takhle, nebyl by mi nekdo z vás schopný říct hrubý cenový odhad ? Pokud oprava v autorizovaném servise vyjde řekněme na 40 tisíc, zda nejsem schopen takovou konverzi provést mimo autorizovaný servis za podobné peníze.

Ale MC se dělalo i před FL...?

• Autor

Opravdu ? To jsem ani nevěděl, takže poté ceny by měli být +- identické jako oprava klasické verze, ne ?

Ja si myslim, ze na 99% pred FL ne.

Urcite se pred fl NEDELALO ;)

Aha...tak se omlouvám. Začalo ve 2011.

Jedna existovala :kol-28:

post-78150-0-93250100-1380018695_thumb.j

Ano koncept , ale ani se to nejmenovalo monte ale sport ;)

Koukám na tu červenou linku na ráfku...? Pěkný...asi koupím bílou???

V Tvem pripade bych do toho sel ;)

Akorát by to nejdřív chtělo nechat opravit kola....no uvidíme.

a biele strmene brzd k tomu :p

Hm, to by mohlo vyzerať dobre. :-)

No...pozdě...mám to červeným Hammeritem.

• Autor

Zdravím, trochu bych oživil toto téma, dnes jsem byl škodu zlikvidovat a stanovisko je následující : světlo, kapota, naraznik a ostatní drobnosti - mřížky jsou na výměnu, na opravu je pouze blatník, který je stejně identický jak u FL tak před FL. Byl by zde někdo kdo by bych schopen po technické stránce přehození na FL (monte carlo) udělat a říct mi přibližnou částku ? Nevím ještě kolik mi pojištovna dá peněz, ale pokud by přestavba vyšla výrazně dráž, nemá smysl se do toho pouštět :) Díky za info.

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak kdyby to někdo řešil, tak krom výše uvedeno se musí vyměnit následujcí : 

chladičovou stěnu, výztuhu předního nárazníku, L+P plastový podběh a pochopitelně všechny držáky, lišty a mřížky.

• 2 týdny později...

Jako osobně si myslím, že za 40 000 kč, které ti dá pojišťovna (jestli ti tolik dá), tak to předěláš své pomocí určitě a ještě ti zbyde :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.