Publikováno Září 22, 201311 r Zdravím zdejší osazenstvo, včera v noci se mi stala nepříjemná věc - střet se srnkou. Naštěstí jsem téměř stihl dobrzdit, takže auto je pojízdné, odnesla to však kapota, nárazník včetně mlhovek, pravý světlomet a pravý přední blatník je také pochroumaný. Po špatné zkušenosti s opravou v autorizovaném servise bych tuto volbu chtěl nechat jako poslední. Následně mě napadlo, že pokud se bude měnit nárazník, světlo(a) zda by nešlo mojí fábii 09 "konvertovat" na monte carlo - nárazník a černé světlomety. Jako laik vidím problém v tom že mám bohužel před FL Chtěl bych se zeptat jestli je moje myšlenka vůbec proveditelná, případně jak finančně náročná, předem díky za jakoukoliv diskuzi
Září 22, 201311 r Pojistovna ale, alespon co tu psali lidi, s timto ma problem i kdyby to nestalo ani o korunu vice.
Září 22, 201311 r Autor problem by to nebyl pokud budu opravovat na rozpočet, chladič ale nejeví známky poškození
Září 22, 201311 r No když si to necháš udělat od pojišťovny rozpočtem,tak si tam můžeš dát co chceš ne?
Září 22, 201311 r nie som si chladičovkou celkom istý ale myslím že sa tie svetlá zameniť nedajú , nové na starú chladičovku a naopak , kapota je iná na 100%
Září 22, 201311 r Autor nebo takhle, nebyl by mi nekdo z vás schopný říct hrubý cenový odhad ? Pokud oprava v autorizovaném servise vyjde řekněme na 40 tisíc, zda nejsem schopen takovou konverzi provést mimo autorizovaný servis za podobné peníze.
Září 23, 201311 r Autor Opravdu ? To jsem ani nevěděl, takže poté ceny by měli být +- identické jako oprava klasické verze, ne ?
Září 30, 201311 r Autor Zdravím, trochu bych oživil toto téma, dnes jsem byl škodu zlikvidovat a stanovisko je následující : světlo, kapota, naraznik a ostatní drobnosti - mřížky jsou na výměnu, na opravu je pouze blatník, který je stejně identický jak u FL tak před FL. Byl by zde někdo kdo by bych schopen po technické stránce přehození na FL (monte carlo) udělat a říct mi přibližnou částku ? Nevím ještě kolik mi pojištovna dá peněz, ale pokud by přestavba vyšla výrazně dráž, nemá smysl se do toho pouštět Díky za info.
Říjen 15, 201311 r Autor Tak kdyby to někdo řešil, tak krom výše uvedeno se musí vyměnit následujcí : chladičovou stěnu, výztuhu předního nárazníku, L+P plastový podběh a pochopitelně všechny držáky, lišty a mřížky.
Říjen 24, 201311 r Jako osobně si myslím, že za 40 000 kč, které ti dá pojišťovna (jestli ti tolik dá), tak to předěláš své pomocí určitě a ještě ti zbyde
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.