davidos21 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Ahoj potřebuju vyměnit přední desky máte někdo odkaz na nějaký manual fabku mám první tak nemám zkušenost díky moc za odkazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/25150-jak-vymenit-predni-brzdove-kotouce/ skodaoctavia.cz/clanek/vymena-kotouce-desky-skoda-octavia-16i-75-kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 27. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Díky moc za odkaz to zvládnu servisákum platit nebudu Aloháááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 27. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2013 JEŠTĚ DOTAZ. CO ŘÍKÁŠ NA DESKY STERLINE CENOVĚ JSOU NA TOM NEJLÍP KOUKAL JSEM NA AUTOKELLY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Jestli se chceš zabít, tak si kup desky Starline 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/123256-vyber-kombinacia-korucov-a-platniciek/?hl=%2Bv%C3%BDber+%2Bbrzd#entry1745897 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 27. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2013 to jsou ty starline takové mrdky tak proč to proč to prodávají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Protože pro důchodce, co za rok najede šnečí rychlostí 1500 km je to dostačující ale na normální ježdění je to smrt Dej na kvalitu, kup desky ATE, Textar nebo Brembo a budeš spokojený Jak se říká "rozjet se můžeš, zastavit musíš" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 27. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Ne že bych jezdil jak hověz ale za kolečkem jsem denně tak právě nechci nějaké mrdky ale kvalitu za rozumné groše a aby nekvičely jak bys píchnul prase když zabrzdíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 6. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 Tak brzdy jsou hotové nakonec jsem koupil origo a fungují super ted řeším lehký problém s technickou dostal jsem ji na měsíc nelíbí se jím moje spoilery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 Mě taky ne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 Nám taky ne pokud někde neseženeš papíry na homologaci apod., tak potom zbývá jen DEKRA, kde tě to bude stát X desítek tisíc, aby vyzkoušeli, jestli ty spojlery jsou ok nebo je ještě možnost známého na STK, ale už máš zápis, že jsi byl na STK v "horní dolní", kde jsi neprošel a pokud bys jel na STK třeba do "Kolína", tak by potom při kontrole mohli mít policajti podezření, proč jsi jel jiinam, kde to auto prošlo, když v "Horní dolní" na STK neprošlo kvůli spojlerům, které máš na autě. Pak mě napadá ještě řešení, sundat spojlery, dát origo nárazníky, dojet na STK, udělat jí a pak zas dá spojlery zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 6. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 to mi řek taky že je musím přehodit pak projde v klidu stav perfektní jen ty narazníky zadní mám ještě seženu předek a potom namontuju zadní předek až na jaro protože bych ho v zimě urval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 (editace) No vidíš a je to vyřešené Co tam máš dál? Editováno: 6. Říjen 2013, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 6. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 LEDKOVÉ ČIRE V ZADU ANGELS V PŘEDU PODSVÍCENÍ PALUBKY PEDÁLŮ CHYSTÁM SE NA JARO NA MOTOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 Nechci ti do toho kecat, ale tenhle styl tuningu umřel po Rychle a zběsile 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 6. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 tvůj názor. kde zastavim či projíždím moře lidí stále zaujme mě se líbí nesnáším tuctovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 6. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Založ si galerku a pochlub se svou "kráskou". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 10. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 rád bych ale ted není kdy řeším problémy s technickou tak potom až bude čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razzzercze Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 (editace) ja mam na fabce desky i kotouce starline a uz ma nalitano tak 2k na nich a brzdej perfektne mozna kupujete vadny kusy Editováno: 10. Říjen 2013, autor: razzzercze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 2000 km by mely vydrzet i Starline, ale schvalne, jestli ti vydrzi 70000 km jako kvalitnejsi desticky a kotouce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 12. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 dal jsem origoše brzdím zlehka at se nezaleští je to v poho měly by vydržet drahně km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.hanel Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 V 27. 9. 2013 na 18:43, davidos21 napsal: to jsou ty starline takové mrdky tak proč to proč to prodávají protoze sou to pice. cokoliv je z vychodu, stoji za hovno. nikdy neber nejlevnejsi veci a ni ty nejdrazsi. vzdycky vydrzi stred a nebo nemecka vyroba. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.