Publikováno Září 27, 201311 r Ahoj potřebuju vyměnit přední desky máte někdo odkaz na nějaký manual fabku mám první tak nemám zkušenost díky moc za odkazy
Září 27, 201311 r http://forum.skodahome.cz/topic/25150-jak-vymenit-predni-brzdove-kotouce/ skodaoctavia.cz/clanek/vymena-kotouce-desky-skoda-octavia-16i-75-kw
Září 27, 201311 r Autor JEŠTĚ DOTAZ. CO ŘÍKÁŠ NA DESKY STERLINE CENOVĚ JSOU NA TOM NEJLÍP KOUKAL JSEM NA AUTOKELLY
Září 27, 201311 r http://forum.skodahome.cz/topic/123256-vyber-kombinacia-korucov-a-platniciek/?hl=%2Bv%C3%BDber+%2Bbrzd#entry1745897
Září 27, 201311 r Protože pro důchodce, co za rok najede šnečí rychlostí 1500 km je to dostačující ale na normální ježdění je to smrt Dej na kvalitu, kup desky ATE, Textar nebo Brembo a budeš spokojený Jak se říká "rozjet se můžeš, zastavit musíš"
Září 27, 201311 r Autor Ne že bych jezdil jak hověz ale za kolečkem jsem denně tak právě nechci nějaké mrdky ale kvalitu za rozumné groše a aby nekvičely jak bys píchnul prase když zabrzdíš
Říjen 6, 201311 r Autor Tak brzdy jsou hotové nakonec jsem koupil origo a fungují super ted řeším lehký problém s technickou dostal jsem ji na měsíc nelíbí se jím moje spoilery
Říjen 6, 201311 r Nám taky ne pokud někde neseženeš papíry na homologaci apod., tak potom zbývá jen DEKRA, kde tě to bude stát X desítek tisíc, aby vyzkoušeli, jestli ty spojlery jsou ok nebo je ještě možnost známého na STK, ale už máš zápis, že jsi byl na STK v "horní dolní", kde jsi neprošel a pokud bys jel na STK třeba do "Kolína", tak by potom při kontrole mohli mít policajti podezření, proč jsi jel jiinam, kde to auto prošlo, když v "Horní dolní" na STK neprošlo kvůli spojlerům, které máš na autě. Pak mě napadá ještě řešení, sundat spojlery, dát origo nárazníky, dojet na STK, udělat jí a pak zas dá spojlery zpět
Říjen 6, 201311 r Autor to mi řek taky že je musím přehodit pak projde v klidu stav perfektní jen ty narazníky zadní mám ještě seženu předek a potom namontuju zadní předek až na jaro protože bych ho v zimě urval
Říjen 6, 201311 r Autor LEDKOVÉ ČIRE V ZADU ANGELS V PŘEDU PODSVÍCENÍ PALUBKY PEDÁLŮ CHYSTÁM SE NA JARO NA MOTOR
Říjen 6, 201311 r Autor tvůj názor. kde zastavim či projíždím moře lidí stále zaujme mě se líbí nesnáším tuctovky
Říjen 10, 201311 r ja mam na fabce desky i kotouce starline a uz ma nalitano tak 2k na nich a brzdej perfektne mozna kupujete vadny kusy Upraveno Říjen 10, 201311 r od razzzercze
Říjen 11, 201311 r 2000 km by mely vydrzet i Starline, ale schvalne, jestli ti vydrzi 70000 km jako kvalitnejsi desticky a kotouce
Říjen 12, 201311 r Autor dal jsem origoše brzdím zlehka at se nezaleští je to v poho měly by vydržet drahně km
Duben 12, 20178 r V 27. 9. 2013 na 18:43, davidos21 napsal: to jsou ty starline takové mrdky tak proč to proč to prodávají protoze sou to pice. cokoliv je z vychodu, stoji za hovno. nikdy neber nejlevnejsi veci a ni ty nejdrazsi. vzdycky vydrzi stred a nebo nemecka vyroba.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.