Publikováno Říjen 4, 201311 r chci se zeptat cim nejlepe stabilizovat benzin.... nestiham to vyjezdit a autum se pak nechce startovat cistite cas od casu palivovej system? auto uz ma na LPG neco najeto dle pocitace hodin v plynove jednotce jedu z 99% na LPG a 1% na benzin... Radsi auto cas od casu projedu na benzin s cisticem nez pak menit benzinove vstriky... co na to lidi co maj najety stovky tisic km na LPG?
Říjen 4, 201311 r Vůbec nechápu pojem stabilizace benzínu....??? Každopádně faktem, je že za poslední rok sem řešil asi 7-8aut na BA vstřiky.....což sem nikdy neřešil.
Říjen 4, 201311 r Stabilizátor paliva se dá koupit běžně tam kde prodávají zahradní techniku např.OBI,mountfield,apod,nebo třeba tady-http://www.profisekacky.cz/215-prisada-do-benzinu-fuel-fit-125ml-stabilizator-paliva.html, Já to používá preventivně do sekaček a pily. Upraveno Říjen 4, 201311 r od Kimber
Říjen 4, 201311 r Autor presne tak jsou cistice a pak jsou stabilizatory... ted jsme menily na jednom plynovem aute vsechny ctyri benzinove vstriky, tak nechci abych to musel delat na svejch co je stabilizace taky nevim asi nejak aby ty tekave frakce benzinu nevyprchaly... nejsem chemik tak nevim
Říjen 5, 201311 r vite jaké je nejlepší řešení.....když se ti rozsvítí kontrolka rezervy(hladové oko), natankuj za 500 Kč, až se zas rozsvítí, natankuj znova, tankuj benzin u OMV a u Benziny a nebudeš mít problém.....první auto 450, druhé 200 , třetí 20 a nikdy žádný problém....
Říjen 5, 201311 r Tak já bych tankoval ,až by se mi rozsvítila rezerva,ale když mi firma nainstalovala do auta LPG tak mi plynař řekl, aby benzínu v nádrži bylo min.1/4-prý kvůli chlazení čerpadla,což se snažím dodržovat,tak stejně měsíčně asi 10 l natankuju,jen jestli má smysl brát dražší benzín kde jsou přidaná aditiva(N 95 aditiv)
Říjen 6, 201311 r Autor jelikoz jezdim dalkove trasy tak nemam benzin za 500kc sanci vyjet nebo treba auto stoji nekolik mesicu aniz by se s nim jelo... auto stoji venku na slunku a staci mesic dva letnich paraku a benzin je zkazenej....v zime to problem neni... takze ja musim bud umele jezdit na benzin, nebo resit nejeka aditiva stabilizatory cistice...
Říjen 8, 201311 r Tak buď tankuj za míň, nebo nastav auto tak jak má být, teplotu pro přepnutí mezi 35-40 stupňů a bude ti těch 10 litrů na 2-3 měsíce stačit...
Říjen 9, 201311 r Autor to je pravda teplota prepnuti je 30°C.... dle me zkusenosti se nejrychleji benzin kazi tim ze je v poloprazdne nadrzi vystavenej vysokejm teplotam... ted navic jedno auto pres zimu pouzivat takze takova sezoni technika. benzin proste necim stabilizovat chci, ted otazka cim....
Říjen 20, 201311 r Nejjednodušší řešení je tankovat benzín méně a častěji, aby neležel dlouho v nádrži.
Listopad 5, 201311 r Taky souhlasím s Tycoonem brát benzín mín a častěji,ale možná by pomohlo tankovat 100 oktanové benzíny,ty neobsahují biosložku.
Listopad 5, 201311 r Bohužel obyč natural95 pěkně "odleženy" v nádrži muže zpusobit peklo diky te biosragoře kterou obsahuje..
Březen 29, 201411 r Přesně tak bio složky v benzínu a hlavně v naftě je v dnešní době nepřítel každého motoru. Já proto používám do benzínu VIF a jsem v pohodě.Koupím do kanystru a leju to do aut ,sekaček i pily.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.