Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny,

mám dotaz ohledně vstřiků na mojí f1 2002. Nedávno jsem měl auto v servisu s cukáním motoru,kde si mysleli,že to dělají vstřiky a nechali je změřit. Vstřiky to nakonec nebyly,ale to sem teď nepatří. Bylo mi řečeno,že jsou údajně všechny 4 vstřiky v háji(protékají). Auto má dle tachometru 247tkm. A teď k věci. Dají se použít vstřiky z 1.9 tdi pd AXR do stejného motoru ale ATD? Četl jsem tu,že vstřiky jsou údajně jiné,ale vizuelně mi přijdou úplně stejné. AXR vstřiků jsou na netu mraky,ale ATD je hodně málo a navíc jsou většinou i dražší. Kdyby i někdo věděl,kde sehnat levně jeté 100% funkční a proměřené vstřiky tak může taky přispět k tématu :)) . Předem díky za odpovědi.

Vloženo (editace)

No nevím jak to přesně je, ale motor ATD má i jinou emisní normu takže podle mě to nepůjde, nebo nějak nevím jestli by se nemuselo upravit jednotka. A co koupit třeba lepší vstřiky a udělat třeba kvalitní chip  :kol-47:

EDIT:

http://www.sbazar.cz/trabihonz20042/detail/481119-vstriky-pd-74kw-tdi-golf-4-octaviafabia

Zkus tohle, třeba je neprodal nebo má další ;)

Editováno: , autor: LiborTDI
Vloženo

no nevim jak u tebe ale nahoře vidím červeně "inzerát již není platný". každopádně díky za názor. zeptat bych se mohl jestli náhodou nemá další jelikož cena by byla krásná :)

Vloženo

Vidím tam, že inzerát již není platný, ale možná měl víc sad :)

A pokud vím, tak motor ATD byl i v VW golf, tak předpokládám že tam jsou stejný vstřiky, tak zkus hledat po netu ještě tímhle směrem :)

Vloženo

Vstřiky na ATD jsou jiný než na AXR. Fabie II má stejný vstřiky jako EURO4 AXR. ATD vstřiky 038130073AQ, AXR vstřiky 038130073AG. I trysky mají jiný označení. Emise řeší i ty vstřiky....

Vloženo

díky za inzeráty,ale tj přesně to co sem řikal,že většina vstřiků na netu je na AXR (nebo jiné) stejně jako ty co si poslal. do f1 s motorem ATD patří vstřiky s označením OEM 038130073AJ nebo Bosch BO 0414720037 aspoň teda dle údajů u Bosch trysky na kellyně

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...