Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny,

mám dotaz ohledně vstřiků na mojí f1 2002. Nedávno jsem měl auto v servisu s cukáním motoru,kde si mysleli,že to dělají vstřiky a nechali je změřit. Vstřiky to nakonec nebyly,ale to sem teď nepatří. Bylo mi řečeno,že jsou údajně všechny 4 vstřiky v háji(protékají). Auto má dle tachometru 247tkm. A teď k věci. Dají se použít vstřiky z 1.9 tdi pd AXR do stejného motoru ale ATD? Četl jsem tu,že vstřiky jsou údajně jiné,ale vizuelně mi přijdou úplně stejné. AXR vstřiků jsou na netu mraky,ale ATD je hodně málo a navíc jsou většinou i dražší. Kdyby i někdo věděl,kde sehnat levně jeté 100% funkční a proměřené vstřiky tak může taky přispět k tématu :)) . Předem díky za odpovědi.

• Autor

no nevim jak u tebe ale nahoře vidím červeně "inzerát již není platný". každopádně díky za názor. zeptat bych se mohl jestli náhodou nemá další jelikož cena by byla krásná :)

Vidím tam, že inzerát již není platný, ale možná měl víc sad :)

A pokud vím, tak motor ATD byl i v VW golf, tak předpokládám že tam jsou stejný vstřiky, tak zkus hledat po netu ještě tímhle směrem :)

kdyz se ty vstriky pouzivaji aj na fabii 2, 77kw,tak by nemel byt problem  emise resi uplne jine soucastky.

Vstřiky na ATD jsou jiný než na AXR. Fabie II má stejný vstřiky jako EURO4 AXR. ATD vstřiky 038130073AQ, AXR vstřiky 038130073AG. I trysky mají jiný označení. Emise řeší i ty vstřiky....

To jsem si přesně myslel ze to tak bude.

• Autor

díky za inzeráty,ale tj přesně to co sem řikal,že většina vstřiků na netu je na AXR (nebo jiné) stejně jako ty co si poslal. do f1 s motorem ATD patří vstřiky s označením OEM 038130073AJ nebo Bosch BO 0414720037 aspoň teda dle údajů u Bosch trysky na kellyně

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.