Kejml22 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Zdravím mám problém. Když nechám rozsvícená světla po zhasnutí motoru a otevřu dveře nefunguje mi hlasové upozornění. A také dokud nevypnu a nevytáhnu klíček ze zapalování. A někdo otevře dveře zůstane mi svítit signalizace otevření dveří i po jejich zavření a i když vytáhnu klí a zamnknu auto. Nevíte někdo co s tím? Zkoušel jsem přes VAG dát základní nastavení přístrojové desky ale nepomohlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Typoval bych svazek kablú ve dveřích. Sundej gumovou průchodku a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Tiež by som hľadal chybu v prechodke dvier. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejml22 Vloženo 10. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Zkusim díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.