jvees69 Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Zdravím, neřešil jste někdo tuhle závadu? "v systému kontroly výfukových plynů" Z ničeho nic na mě zůstává svítit i po nastartování tahle kontrolka. Do žádného nouzového režimu však řídící jednotka motor nepřepnula, na výkonu není nic znát (pravděpodobně) .. Na VAGu je bližší upřesnění závady jako "zkrat na 3. válci" ... Podle technika jen vadné čidlo. Pokud jste někdo řešil, můžete jakkoli poradit, budu vděčný. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Mal som tu istu chybu. tie iste priznaky. na chybe bol snimac odchilky tlaku. vymenil som a je pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 zrejme len ko snímač G450 -senzor odchylky tlaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 22. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 16. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 je možné závadu odstranit odpojením toho čidla? Protože můj servisák ůdajně čidlo nesehnal, ale problém vyřešil jak on řekl "jinak" ... což mě popravdě malinko znepokojuje ... Nehledě na to, že od té doby jakoby se mi mírně zvýšila spotřeba, na ůseku 25km, kde jsem byl schopen se dostat na spotřebu 4,1L teď jezdím dle palubního PC 5L ... No a nevím, zda si to jen namlouvám a nejsem schopen jet tak "na spotřebu" jako kdysi, nebo je probém opravdu v onom "vyřešení" závady v systému kontroly výfukových plynů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 bez toho čidla to pôjde vždy v núdzovom režime zmenil by som mechanika To čidlo ti v škodovke objednajú a druhý deň máš , resp. majú skladom lebo je to obrátkový diel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 díky a kolik za to čidlo prosím tě chtějí? Asi bych to objednal a nechal vyměnit no.. protože kdo ví jak mi to můj servisák pořešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Mě se to stalo prdevcirem a včera to zhaslo tak je doufám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Kolik máte najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 já mám 77tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 80 000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Mě se to stalo prdevcirem a včera to zhaslo tak je doufám klid. no aspoň načitať diagnostiku,aby ťa to neprekvapilo v nevhodnú chvíľu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.