Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

:o:D me by fakt ale zajimalo kdy tyhle stojej, :disgust::kuk:
  • Autor
OloZX6R, přidávám jednu do sbírky, kolik je odhad ceny?

Myslíš jako odhad ceny opravy nebo auta? Obojí takhle z fotky nevim, oprava ve škodovce baj očko zhruba tak 200000,- ale fakt těžko říct, nevim co je zničený pod kapotou.., :ph34r: a cena auta tak 60000-140000,- protože nevím rok, motor, výbavu a co je přesně zničený... B)

• Autor
:o:D me by fakt ale zajimalo kdy tyhle stojej, :disgust::kuk:

Tak tyhle fešandy stojí u nás v práci v Č.B.,...a čekaj, co s nima majitelé udělaj.. -_-

a to jako si tam muzes jit a vzit si treba naraznik nebo poklici? :D je to nejak střezený ? :t

• Autor
a to jako si tam muzes jit a vzit si treba naraznik nebo poklici? :D je to nejak střezený ? :t

:smich::smich: ty si dobrej.... :smich::D je to střežený hodně, hlídač, pes, alarm, tyhle rozbitý auta stojí asi 20 metrů od novejch aut, který ještě ani nemaj majitele,,,,, :smich::smich:B) nehledě na to že každý takový auto je nafocený pro pojišťovnu... -_-

kol119 divny,dit to je stejne k nicemu at se podelej taky o dily :disgust::unsure: psa,alarm zvladnu,.. hlidace ne :ph34r:
  • Autor
kol119 divny,dit to je stejne k nicemu at se podelej taky o dily :disgust::unsure: psa,alarm zvladnu,.. hlidace ne :ph34r:

nejsou k ničemu, většinou se čeká až se všechno vyřeší s pojišťovnou a pak takový auto někomu prodaj a ten ho třeba opraví... B)

nekoupil bych :D , aha no nic no,sem myslel ze pudu nakupovat zdarma :D:unsure:

Další zdroj dílů - nedání přednosti v jízdě u Podivína :kuk:

:o:o ty mrdo,to musela bejt pecka ... chudak kombik
:o:o ty mrdo,to musela bejt pecka ... chudak kombik

Byl to kamion :disgust:

aha nj :D

cO JE NA TOM KOMICKÝHO??? :huh:

to že fabie zachranila dalsi zivot ;)

to že fabie zachranila dalsi zivot ;)

To máš asi pravdu, je to na těch dvěřích krásně vidět, že to nepustili dál dovnitř...

jj fabie je dokonalé auto :t;):wub::wub:

• Autor

Pěkná pecka, by mě zajímalo, jak dopad ten člověk vevnitř, protože ty boční nárazy většinou končí hodně blbě :( ale jinak to auto je nejspíš neopravitelný za rentabilní cenu,,,to se zase někde ztratí jeden stříbrnej kombík. :huh: .(hned jak majitel prodá papíry)... :unsure:

btw: co tam sakra hledá ten hasič s tim záchranářem v tý trávě???? :ph34r:

OloZX6R nic tam neni videt ale bud spolujezdce nebo neco jinyho :huh:

Panove tak mne napada jedna otazecka k tematu. Nevite jak se to resi kdyz mate pojistku proti odcizeni a zlodej to ukradne a rozflaka? Da vam pojistovna neco nebo mate smulu, protoze proti kradezi nejste pojisteni?

• Autor
Panove tak mne napada jedna otazecka k tematu. Nevite jak se to resi kdyz mate pojistku proti odcizeni a zlodej to ukradne a rozflaka? Da vam pojistovna neco nebo mate smulu, protoze proti kradezi nejste pojisteni?

To asi záleží na tý pojistce, pokud je pojištěný auto a není v poj. smlouvě určený řidič, musí poj. zaplatit, některý smlouvy mají omezení, kde jsou řeba napsaný lidi, který můžou auto řídit. Pak se samozřejmě nabízí možnost, jestli byl zloděj dopaden, v tom případě by platil celou škodu on. Většinou se tyto události řeší individuálně,,, B)

Pěkná pecka, by mě zajímalo, jak dopad ten člověk vevnitř, protože ty boční nárazy většinou končí hodně blbě :( ale jinak to auto je nejspíš neopravitelný za rentabilní cenu,,,to se zase někde ztratí jeden stříbrnej kombík. :huh: .(hned jak majitel prodá papíry)... :unsure:

btw: co tam sakra hledá ten hasič s tim záchranářem v tý trávě???? :ph34r:

Řidič těžká zranění, proletěl se vrtulníkem, spolujezdec také zraněný, ale ne tak vážně.

Btw: Ty máš combi :D ?

aha,no hlavne ze to prezije,... Bejt to VAZ tak ho nenajdou uz v tom aute <_<

• Autor
Řidič těžká zranění, proletěl se vrtulníkem, spolujezdec také zraněný, ale ne tak vážně.

Taky jsem z jedný bouračky (na motorce) letěl vrtulníkem, byl to docela zážitek... :ph34r:

Mám combi, ale ne stříbrný.. :t i když ono je to asi jedno, protože jsme koukali co kdo máme v techničáku a já tam mám šedá metalíza, kámoš co má stříbrnou taky napsáno šedá, a kluci s graphitovou tam maj napsanou taky šedou,,,holt česká instituce je i barvoslepá... :o

Taky jsem z jedný bouračky (na motorce) letěl vrtulníkem, byl to docela zážitek... :ph34r:

Mám combi, ale ne stříbrný.. :t i když ono je to asi jedno, protože jsme koukali co kdo máme v techničáku a já tam mám šedá metalíza, kámoš co má stříbrnou taky napsáno šedá, a kluci s graphitovou tam maj napsanou taky šedou,,,holt česká instituce je i barvoslepá... :o

jj....vypadá to stříbrně a je to napsaný še je to šedá...prostě hustý.....viď OLO...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.