kodemi.:R Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 me by fakt ale zajimalo kdy tyhle stojej, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 OloZX6R, přidávám jednu do sbírky, kolik je odhad ceny? Myslíš jako odhad ceny opravy nebo auta? Obojí takhle z fotky nevim, oprava ve škodovce baj očko zhruba tak 200000,- ale fakt těžko říct, nevim co je zničený pod kapotou.., a cena auta tak 60000-140000,- protože nevím rok, motor, výbavu a co je přesně zničený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 me by fakt ale zajimalo kdy tyhle stojej, Tak tyhle fešandy stojí u nás v práci v Č.B.,...a čekaj, co s nima majitelé udělaj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 a to jako si tam muzes jit a vzit si treba naraznik nebo poklici? je to nejak střezený ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 a to jako si tam muzes jit a vzit si treba naraznik nebo poklici? je to nejak střezený ? ty si dobrej.... je to střežený hodně, hlídač, pes, alarm, tyhle rozbitý auta stojí asi 20 metrů od novejch aut, který ještě ani nemaj majitele,,,,, nehledě na to že každý takový auto je nafocený pro pojišťovnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 divny,dit to je stejne k nicemu at se podelej taky o dily psa,alarm zvladnu,.. hlidace ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 divny,dit to je stejne k nicemu at se podelej taky o dily psa,alarm zvladnu,.. hlidace ne nejsou k ničemu, většinou se čeká až se všechno vyřeší s pojišťovnou a pak takový auto někomu prodaj a ten ho třeba opraví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 nekoupil bych , aha no nic no,sem myslel ze pudu nakupovat zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Další zdroj dílů - nedání přednosti v jízdě u Podivína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 ty mrdo,to musela bejt pecka ... chudak kombik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 ty mrdo,to musela bejt pecka ... chudak kombik Byl to kamion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 aha nj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 aha nj cO JE NA TOM KOMICKÝHO??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 to že fabie zachranila dalsi zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 to že fabie zachranila dalsi zivot To máš asi pravdu, je to na těch dvěřích krásně vidět, že to nepustili dál dovnitř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 jj fabie je dokonalé auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Další zdroj dílů - nedání přednosti v jízdě u Podivína Pěkná pecka, by mě zajímalo, jak dopad ten člověk vevnitř, protože ty boční nárazy většinou končí hodně blbě ale jinak to auto je nejspíš neopravitelný za rentabilní cenu,,,to se zase někde ztratí jeden stříbrnej kombík. .(hned jak majitel prodá papíry)... btw: co tam sakra hledá ten hasič s tim záchranářem v tý trávě???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 OloZX6R nic tam neni videt ale bud spolujezdce nebo neco jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0etrik Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Panove tak mne napada jedna otazecka k tematu. Nevite jak se to resi kdyz mate pojistku proti odcizeni a zlodej to ukradne a rozflaka? Da vam pojistovna neco nebo mate smulu, protoze proti kradezi nejste pojisteni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Panove tak mne napada jedna otazecka k tematu. Nevite jak se to resi kdyz mate pojistku proti odcizeni a zlodej to ukradne a rozflaka? Da vam pojistovna neco nebo mate smulu, protoze proti kradezi nejste pojisteni? To asi záleží na tý pojistce, pokud je pojištěný auto a není v poj. smlouvě určený řidič, musí poj. zaplatit, některý smlouvy mají omezení, kde jsou řeba napsaný lidi, který můžou auto řídit. Pak se samozřejmě nabízí možnost, jestli byl zloděj dopaden, v tom případě by platil celou škodu on. Většinou se tyto události řeší individuálně,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Další zdroj dílů - nedání přednosti v jízdě u Podivína Pěkná pecka, by mě zajímalo, jak dopad ten člověk vevnitř, protože ty boční nárazy většinou končí hodně blbě ale jinak to auto je nejspíš neopravitelný za rentabilní cenu,,,to se zase někde ztratí jeden stříbrnej kombík. .(hned jak majitel prodá papíry)... btw: co tam sakra hledá ten hasič s tim záchranářem v tý trávě???? Řidič těžká zranění, proletěl se vrtulníkem, spolujezdec také zraněný, ale ne tak vážně. Btw: Ty máš combi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 aha,no hlavne ze to prezije,... Bejt to VAZ tak ho nenajdou uz v tom aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Řidič těžká zranění, proletěl se vrtulníkem, spolujezdec také zraněný, ale ne tak vážně.Btw: Ty máš combi ? Taky jsem z jedný bouračky (na motorce) letěl vrtulníkem, byl to docela zážitek... Mám combi, ale ne stříbrný.. i když ono je to asi jedno, protože jsme koukali co kdo máme v techničáku a já tam mám šedá metalíza, kámoš co má stříbrnou taky napsáno šedá, a kluci s graphitovou tam maj napsanou taky šedou,,,holt česká instituce je i barvoslepá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 http://auto.bazos.cz/inzerat/288415/Skoda-...TAL-HAVARKA.php tak neco co sem nasel na bazos.cz jakej je odhad ceny vsech dilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Řidič těžká zranění, proletěl se vrtulníkem, spolujezdec také zraněný, ale ne tak vážně.Btw: Ty máš combi ? Taky jsem z jedný bouračky (na motorce) letěl vrtulníkem, byl to docela zážitek... Mám combi, ale ne stříbrný.. i když ono je to asi jedno, protože jsme koukali co kdo máme v techničáku a já tam mám šedá metalíza, kámoš co má stříbrnou taky napsáno šedá, a kluci s graphitovou tam maj napsanou taky šedou,,,holt česká instituce je i barvoslepá... jj....vypadá to stříbrně a je to napsaný še je to šedá...prostě hustý.....viď OLO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.