Září 10, 200618 r Autor OloZX6R, přidávám jednu do sbírky, kolik je odhad ceny? Myslíš jako odhad ceny opravy nebo auta? Obojí takhle z fotky nevim, oprava ve škodovce baj očko zhruba tak 200000,- ale fakt těžko říct, nevim co je zničený pod kapotou.., a cena auta tak 60000-140000,- protože nevím rok, motor, výbavu a co je přesně zničený...
Září 10, 200618 r Autor me by fakt ale zajimalo kdy tyhle stojej, Tak tyhle fešandy stojí u nás v práci v Č.B.,...a čekaj, co s nima majitelé udělaj..
Září 10, 200618 r a to jako si tam muzes jit a vzit si treba naraznik nebo poklici? je to nejak střezený ?
Září 10, 200618 r Autor a to jako si tam muzes jit a vzit si treba naraznik nebo poklici? je to nejak střezený ? ty si dobrej.... je to střežený hodně, hlídač, pes, alarm, tyhle rozbitý auta stojí asi 20 metrů od novejch aut, který ještě ani nemaj majitele,,,,, nehledě na to že každý takový auto je nafocený pro pojišťovnu...
Září 10, 200618 r divny,dit to je stejne k nicemu at se podelej taky o dily psa,alarm zvladnu,.. hlidace ne
Září 10, 200618 r Autor divny,dit to je stejne k nicemu at se podelej taky o dily psa,alarm zvladnu,.. hlidace ne nejsou k ničemu, většinou se čeká až se všechno vyřeší s pojišťovnou a pak takový auto někomu prodaj a ten ho třeba opraví...
Září 16, 200618 r to že fabie zachranila dalsi zivot To máš asi pravdu, je to na těch dvěřích krásně vidět, že to nepustili dál dovnitř...
Září 17, 200618 r Autor Další zdroj dílů - nedání přednosti v jízdě u Podivína Pěkná pecka, by mě zajímalo, jak dopad ten člověk vevnitř, protože ty boční nárazy většinou končí hodně blbě ale jinak to auto je nejspíš neopravitelný za rentabilní cenu,,,to se zase někde ztratí jeden stříbrnej kombík. .(hned jak majitel prodá papíry)... btw: co tam sakra hledá ten hasič s tim záchranářem v tý trávě????
Září 17, 200618 r Panove tak mne napada jedna otazecka k tematu. Nevite jak se to resi kdyz mate pojistku proti odcizeni a zlodej to ukradne a rozflaka? Da vam pojistovna neco nebo mate smulu, protoze proti kradezi nejste pojisteni?
Září 17, 200618 r Autor Panove tak mne napada jedna otazecka k tematu. Nevite jak se to resi kdyz mate pojistku proti odcizeni a zlodej to ukradne a rozflaka? Da vam pojistovna neco nebo mate smulu, protoze proti kradezi nejste pojisteni? To asi záleží na tý pojistce, pokud je pojištěný auto a není v poj. smlouvě určený řidič, musí poj. zaplatit, některý smlouvy mají omezení, kde jsou řeba napsaný lidi, který můžou auto řídit. Pak se samozřejmě nabízí možnost, jestli byl zloděj dopaden, v tom případě by platil celou škodu on. Většinou se tyto události řeší individuálně,,,
Září 17, 200618 r Další zdroj dílů - nedání přednosti v jízdě u Podivína Pěkná pecka, by mě zajímalo, jak dopad ten člověk vevnitř, protože ty boční nárazy většinou končí hodně blbě ale jinak to auto je nejspíš neopravitelný za rentabilní cenu,,,to se zase někde ztratí jeden stříbrnej kombík. .(hned jak majitel prodá papíry)... btw: co tam sakra hledá ten hasič s tim záchranářem v tý trávě???? Řidič těžká zranění, proletěl se vrtulníkem, spolujezdec také zraněný, ale ne tak vážně. Btw: Ty máš combi ?
Září 17, 200618 r Autor Řidič těžká zranění, proletěl se vrtulníkem, spolujezdec také zraněný, ale ne tak vážně.Btw: Ty máš combi ? Taky jsem z jedný bouračky (na motorce) letěl vrtulníkem, byl to docela zážitek... Mám combi, ale ne stříbrný.. i když ono je to asi jedno, protože jsme koukali co kdo máme v techničáku a já tam mám šedá metalíza, kámoš co má stříbrnou taky napsáno šedá, a kluci s graphitovou tam maj napsanou taky šedou,,,holt česká instituce je i barvoslepá...
Září 17, 200618 r http://auto.bazos.cz/inzerat/288415/Skoda-...TAL-HAVARKA.php tak neco co sem nasel na bazos.cz jakej je odhad ceny vsech dilu?
Září 21, 200618 r Řidič těžká zranění, proletěl se vrtulníkem, spolujezdec také zraněný, ale ne tak vážně.Btw: Ty máš combi ? Taky jsem z jedný bouračky (na motorce) letěl vrtulníkem, byl to docela zážitek... Mám combi, ale ne stříbrný.. i když ono je to asi jedno, protože jsme koukali co kdo máme v techničáku a já tam mám šedá metalíza, kámoš co má stříbrnou taky napsáno šedá, a kluci s graphitovou tam maj napsanou taky šedou,,,holt česká instituce je i barvoslepá... jj....vypadá to stříbrně a je to napsaný še je to šedá...prostě hustý.....viď OLO...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.