Přejít na obsah

Kde se berou náhradní díly??

OloZX6R

Doporučené příspěvky

OloZX6R, přidávám jednu do sbírky, kolik je odhad ceny?

Myslíš jako odhad ceny opravy nebo auta? Obojí takhle z fotky nevim, oprava ve škodovce baj očko zhruba tak 200000,- ale fakt těžko říct, nevim co je zničený pod kapotou.., :ph34r: a cena auta tak 60000-140000,- protože nevím rok, motor, výbavu a co je přesně zničený... B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a to jako si tam muzes jit a vzit si treba naraznik nebo poklici? :D je to nejak střezený ? :t

:smich::smich: ty si dobrej.... :smich::D je to střežený hodně, hlídač, pes, alarm, tyhle rozbitý auta stojí asi 20 metrů od novejch aut, který ještě ani nemaj majitele,,,,, :smich::smich:B) nehledě na to že každý takový auto je nafocený pro pojišťovnu... -_-

Odkaz ke komentáři

Další zdroj dílů - nedání přednosti v jízdě u Podivína :kuk:

Pěkná pecka, by mě zajímalo, jak dopad ten člověk vevnitř, protože ty boční nárazy většinou končí hodně blbě :( ale jinak to auto je nejspíš neopravitelný za rentabilní cenu,,,to se zase někde ztratí jeden stříbrnej kombík. :huh: .(hned jak majitel prodá papíry)... :unsure:

btw: co tam sakra hledá ten hasič s tim záchranářem v tý trávě???? :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Panove tak mne napada jedna otazecka k tematu. Nevite jak se to resi kdyz mate pojistku proti odcizeni a zlodej to ukradne a rozflaka? Da vam pojistovna neco nebo mate smulu, protoze proti kradezi nejste pojisteni?

To asi záleží na tý pojistce, pokud je pojištěný auto a není v poj. smlouvě určený řidič, musí poj. zaplatit, některý smlouvy mají omezení, kde jsou řeba napsaný lidi, který můžou auto řídit. Pak se samozřejmě nabízí možnost, jestli byl zloděj dopaden, v tom případě by platil celou škodu on. Většinou se tyto události řeší individuálně,,, B)

Odkaz ke komentáři

Další zdroj dílů - nedání přednosti v jízdě u Podivína :kuk:

Pěkná pecka, by mě zajímalo, jak dopad ten člověk vevnitř, protože ty boční nárazy většinou končí hodně blbě :( ale jinak to auto je nejspíš neopravitelný za rentabilní cenu,,,to se zase někde ztratí jeden stříbrnej kombík. :huh: .(hned jak majitel prodá papíry)... :unsure:

btw: co tam sakra hledá ten hasič s tim záchranářem v tý trávě???? :ph34r:

Řidič těžká zranění, proletěl se vrtulníkem, spolujezdec také zraněný, ale ne tak vážně.

Btw: Ty máš combi :D ?

Odkaz ke komentáři

Řidič těžká zranění, proletěl se vrtulníkem, spolujezdec také zraněný, ale ne tak vážně.

Taky jsem z jedný bouračky (na motorce) letěl vrtulníkem, byl to docela zážitek... :ph34r:

Mám combi, ale ne stříbrný.. :t i když ono je to asi jedno, protože jsme koukali co kdo máme v techničáku a já tam mám šedá metalíza, kámoš co má stříbrnou taky napsáno šedá, a kluci s graphitovou tam maj napsanou taky šedou,,,holt česká instituce je i barvoslepá... :o

Odkaz ke komentáři

Taky jsem z jedný bouračky (na motorce) letěl vrtulníkem, byl to docela zážitek... :ph34r:

Mám combi, ale ne stříbrný.. :t i když ono je to asi jedno, protože jsme koukali co kdo máme v techničáku a já tam mám šedá metalíza, kámoš co má stříbrnou taky napsáno šedá, a kluci s graphitovou tam maj napsanou taky šedou,,,holt česká instituce je i barvoslepá... :o

jj....vypadá to stříbrně a je to napsaný še je to šedá...prostě hustý.....viď OLO...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...