Publikováno Říjen 16, 201311 r Zdravím všechny, mám velký zájem oživit svojí Fabii, myslím tím "pro oko". Moc a moc se mě líbí přední nárazník z Fabie 2 RS. Moc dobře vím, že jen tak přehodit nárazník za nárazník nepůjde. To se již rozebíralo v jiných tématech. No a abych jen kvůli nárazníku překopal celou Fabii na facelift, to se mě rozhodně nechce. No a pro všechny, co by chtěli provést podobnou úpravu své Fabii jako já, mám jeden návrh. Nakontaktoval jsem jednu firmu, která mimo jiné dělá úpravy nárazníků, a jsou ochotni udělat formu a vyrobit tak přesnou kopii nárazníku RS s uchycením pro Fabii před face. Podobně již tak udělali nárazník pro Fabii I. Celkem povedené. Má to jeden háček, proto aby udělali formu, musejí mít minimálně pět zájemců o koupi. A to je vše. Takže potřebuji sehnat ještě čtyři zájemce o koupi tohoto nárazníku. Cena jednoho nárazníku bude 2.999,- kč. Nárazník bude vyroben z laminátu. Prostě výroba na zakázku tuningového dílu. Nicméně bude holý tak jak je na předchozích foto vidět. Mřížky se dají běžně dokoupit v shopech s náhradními díly. Takže otázky posílejte, pokusím se zodpovědět. A zájemci se mně mohou ozvat: Jen bych chtěl podotknout, aby se mě ozvali opravdu vážní zájemci, nebudu pak kupovat tři zbylé nárazníky. ze svého... telefon +420 776 697 173 email: jardasverma@seznam.cz nebo SZ na forum. Edit Luďa:Prosím pište sem, aby byl přehled. Jak zájem, tak i dotazy. Případný zájemce může zjistit, že už je ten pátej a de se na to. Děkuju za A/M Luďa Neberte to jako inzerci, prostě mám zájem o nárazník a zatím jsem nenašel jinou zchůdnější variantu. Pokud má někdo nějaký lepší nápad, sem s ním, nebráním se lepšímu nápadu. Díky moc, Jarda. Upraveno Říjen 16, 201311 r od Luďa
Říjen 16, 201311 r Autor A ještě si doplním. Přemýšlel jsem o jiné formě, jak dostat nárazník z FIIRS na moji fabii. Třeba vzít dva nárazníky (můj stávající a nárazník z RS) v půli je rozdělit a spasovat k sobě. Samozřejmně, že to jde, ale nikdo vám nedá záruku, že to při jízdě někde nelupne a celá práce je fuč.. Už jsem se na toto téma bavil s klukama z dílny a rozhodně to nedoporučují. To je jen můj názor.
Říjen 17, 201311 r Autor Díky Luďovi za edit. Není problém a rozumím. Samozřejmně pokud bude zájem, budu průběžně informovat jak to běží a co nového. Jasně, věškeré informace k tématu budou tady. Díky. Jarda.
Říjen 17, 201311 r Ahoj dobrej nápad ale chtěl bych se zeptat jestli by u toho byla maska taková kulatější jako je teď nebo by byla trochu ostřejší a celkově jiná jako je na FL. Vím je to asi blbá otázka ale chtěl jsem se zeptat (jinak kdyby to šlo a sedělo s kapotou bylo by to pěkný s tou maskou z FL) Jinak jsem to zkusil zakroužkovat viz. obrázky..
Říjen 17, 201311 r Autor Zdarec. No jak to bude vypadat Když to dobře dopadne, tak jako originál Fabia II RS. Barva dle chuti. Samozřejmně to bude trochu jiné kolem světel a masky. Přesně podle Fabie před face.
Říjen 17, 201311 r Autor No maska z modelu po face je opravdu povedenější. Nicméně je to zejména i tím, že jsou jiná světla. A pokud bych chtěl i jiná světla, tak musím jinou kapotu. A pak už jen chladičovou stěnu a ..... Takže pokud bych chtěl novější a mladší tvář, tak mě nezbyde nic jiného, než to překopat na model po face. Což opravdu se mě nechce dělat. Tak asi tak. Upraveno Říjen 17, 201311 r od Soldier_CZ
Říjen 17, 201311 r Autor Tak to rád slyším a vítej na palubě. Jakmile bude potřebný počet lidí, tak jsem se bavil nad dobou udělání jednotlivých nárazníků. Jelikož již mají část kopyta hotového, stačí upravit horní část a můžou začít ladit. Takže ten čas od zadání zakázky po první nárazník by měl být jeden měsíc. Tak to by docela šlo. Záleží jak se rychle seženou zájemci. Celkový stav: dva Díky.
Říjen 18, 201311 r Pánové, Soldier_CZ zde připravil super nabídku, moc mu fandím, aby se mu podařilo sehnat zájemce. Skvělý nápad Mít F2 předFL, okamžitě ho kontaktuji Pro představu EDIT: Vložena vizualizace Upraveno Říjen 18, 201311 r od sytic
Říjen 19, 201311 r Vypadá to fakt pěkně podle návrhu a šel bych do toho s vámi ale aktuálně nemám finance ale pokusím se to doma ukecat
Říjen 21, 201311 r Autor Zdarec chlapi, jen tak dál, čím dříve bude pět lidiček, tím dříve bude práce započat. to sytic: díky za ilustrativní foto. Povedlo se a doufám, že to bude i tak v reálu.... to: M M Zoul: Jasně že to vypadá skvěle . Můžeš si napsat jěžíškovi, třeba by z toho něco bylo.... Díky zatím všem. Upraveno Říjen 21, 201311 r od Soldier_CZ
Říjen 22, 201311 r Chtěl bych se ještě zeptat jak je to s tím lakem jestli to už Bude nalakovaný nebo nee.
Říjen 22, 201311 r Autor Firma udělá nárazník z laminátu. To bude vše za tu cenu. Nějak takto: Do barvy laku už bude muset každý sám podle svého vkusu či barvy vozu. To už ale zvládne každý šikovný lakýrník. Možná by se dalo domluvit i u firmy, ale to by se řešilo až to bude. Samo musí se do nákladů počítat i tato práce (lakování). To je holt "daň za krásu".
Říjen 22, 201311 r Autor No věřím, že to bude sedět. Dle nárazníku, který dělali na FI, tak snad se povede i na FII. Je to i pro mě důležité, aby všechny otvory sedly tak jak mají. No se uvidí.
Listopad 8, 201311 r Já bych do toho šel hned... ale love.... tak kdyby jste nikoho nesehnali, po novém roce se mnou počítejte...
Listopad 11, 201311 r Autor Zdarec, jasně money jsou důležitý .... Ono to nebude jen tak a konec roku se blíží ... a nějaké vydání budou i na Vánoce .... Takže příští rok to snad klapne. Uvidíme jaký bude zájem. Každpádně všichni jsou vítání. Čím více a dříve, tím jen lépe .....
Listopad 12, 201311 r nezkoušel jsi dát někam inzerát, třeba bazoš nebo někam? jínak se mnou počítej na 100%
Listopad 13, 201311 r Autor Zdarec chlapy, tak je fajn, že to tady neutichlo. Pořád platí a je aktuální. to houdefabia3: Nikam jinam jsem nabídku nedával, nechci to pojímat jako inzerát a vázat se něčím, co nevlastním. Pouze se snažím zprostředkovat alternativu, která doufám, že vyjde a poté je věc výrobce, pokud bude chtít tento výrobek nabízet dále.... Tak asi tak. Věřím, že se najde dostatečný počet zájemců a po znovuoslovení firmy nárazník vyrobí.... A jinak díky a vítej na palubě. to holys: Tak tomu říkám slovo. Vítej na palubě. A díky za všechny.
Listopad 13, 201311 r Autor Tedy celkový sumář zájemců: Soldier_CZ Houdefabia3 Holys Celkem tři. Čekatelé: M M Zoul Všem zatím díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.