Soldier_CZ Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 (editace) Zdravím všechny, mám velký zájem oživit svojí Fabii, myslím tím "pro oko". Moc a moc se mě líbí přední nárazník z Fabie 2 RS. Moc dobře vím, že jen tak přehodit nárazník za nárazník nepůjde. To se již rozebíralo v jiných tématech. No a abych jen kvůli nárazníku překopal celou Fabii na facelift, to se mě rozhodně nechce. No a pro všechny, co by chtěli provést podobnou úpravu své Fabii jako já, mám jeden návrh. Nakontaktoval jsem jednu firmu, která mimo jiné dělá úpravy nárazníků, a jsou ochotni udělat formu a vyrobit tak přesnou kopii nárazníku RS s uchycením pro Fabii před face. Podobně již tak udělali nárazník pro Fabii I. Celkem povedené. Má to jeden háček, proto aby udělali formu, musejí mít minimálně pět zájemců o koupi. A to je vše. Takže potřebuji sehnat ještě čtyři zájemce o koupi tohoto nárazníku. Cena jednoho nárazníku bude 2.999,- kč. Nárazník bude vyroben z laminátu. Prostě výroba na zakázku tuningového dílu. Nicméně bude holý tak jak je na předchozích foto vidět. Mřížky se dají běžně dokoupit v shopech s náhradními díly. Takže otázky posílejte, pokusím se zodpovědět. A zájemci se mně mohou ozvat: Jen bych chtěl podotknout, aby se mě ozvali opravdu vážní zájemci, nebudu pak kupovat tři zbylé nárazníky. ze svého... telefon +420 776 697 173 email: jardasverma@seznam.cz nebo SZ na forum. Edit Luďa:Prosím pište sem, aby byl přehled. Jak zájem, tak i dotazy. Případný zájemce může zjistit, že už je ten pátej a de se na to. Děkuju za A/M Luďa Neberte to jako inzerci, prostě mám zájem o nárazník a zatím jsem nenašel jinou zchůdnější variantu. Pokud má někdo nějaký lepší nápad, sem s ním, nebráním se lepšímu nápadu. Díky moc, Jarda. Editováno: 16. Říjen 2013, autor: Luďa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 16. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 A ještě si doplním. Přemýšlel jsem o jiné formě, jak dostat nárazník z FIIRS na moji fabii. Třeba vzít dva nárazníky (můj stávající a nárazník z RS) v půli je rozdělit a spasovat k sobě. Samozřejmně, že to jde, ale nikdo vám nedá záruku, že to při jízdě někde nelupne a celá práce je fuč.. Už jsem se na toto téma bavil s klukama z dílny a rozhodně to nedoporučují. To je jen můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 17. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Díky Luďovi za edit. Není problém a rozumím. Samozřejmně pokud bude zájem, budu průběžně informovat jak to běží a co nového. Jasně, věškeré informace k tématu budou tady. Díky. Jarda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 ahoj měl bych zájem ale potřeboval bych aspoň vidět jak to bude vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M M Zoul Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Ahoj dobrej nápad ale chtěl bych se zeptat jestli by u toho byla maska taková kulatější jako je teď nebo by byla trochu ostřejší a celkově jiná jako je na FL. Vím je to asi blbá otázka ale chtěl jsem se zeptat (jinak kdyby to šlo a sedělo s kapotou bylo by to pěkný s tou maskou z FL) Jinak jsem to zkusil zakroužkovat viz. obrázky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 17. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Zdarec. No jak to bude vypadat Když to dobře dopadne, tak jako originál Fabia II RS. Barva dle chuti. Samozřejmně to bude trochu jiné kolem světel a masky. Přesně podle Fabie před face. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 17. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 (editace) No maska z modelu po face je opravdu povedenější. Nicméně je to zejména i tím, že jsou jiná světla. A pokud bych chtěl i jiná světla, tak musím jinou kapotu. A pak už jen chladičovou stěnu a ..... Takže pokud bych chtěl novější a mladší tvář, tak mě nezbyde nic jiného, než to překopat na model po face. Což opravdu se mě nechce dělat. Tak asi tak. Editováno: 17. Říjen 2013, autor: Soldier_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 no zatím bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 17. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Tak to rád slyším a vítej na palubě. Jakmile bude potřebný počet lidí, tak jsem se bavil nad dobou udělání jednotlivých nárazníků. Jelikož již mají část kopyta hotového, stačí upravit horní část a můžou začít ladit. Takže ten čas od zadání zakázky po první nárazník by měl být jeden měsíc. Tak to by docela šlo. Záleží jak se rychle seženou zájemci. Celkový stav: dva Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 (editace) Pánové, Soldier_CZ zde připravil super nabídku, moc mu fandím, aby se mu podařilo sehnat zájemce. Skvělý nápad Mít F2 předFL, okamžitě ho kontaktuji Pro představu EDIT: Vložena vizualizace Editováno: 18. Říjen 2013, autor: sytic 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 tak jestli to bude vypadat nějak takhle, tak to bude super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M M Zoul Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Vypadá to fakt pěkně podle návrhu a šel bych do toho s vámi ale aktuálně nemám finance ale pokusím se to doma ukecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 21. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 (editace) Zdarec chlapi, jen tak dál, čím dříve bude pět lidiček, tím dříve bude práce započat. to sytic: díky za ilustrativní foto. Povedlo se a doufám, že to bude i tak v reálu.... to: M M Zoul: Jasně že to vypadá skvěle . Můžeš si napsat jěžíškovi, třeba by z toho něco bylo.... Díky zatím všem. Editováno: 21. Říjen 2013, autor: Soldier_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M M Zoul Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Chtěl bych se ještě zeptat jak je to s tím lakem jestli to už Bude nalakovaný nebo nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 22. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Firma udělá nárazník z laminátu. To bude vše za tu cenu. Nějak takto: Do barvy laku už bude muset každý sám podle svého vkusu či barvy vozu. To už ale zvládne každý šikovný lakýrník. Možná by se dalo domluvit i u firmy, ale to by se řešilo až to bude. Samo musí se do nákladů počítat i tato práce (lakování). To je holt "daň za krásu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 tak to je ideální, hlavně aby to pasovalo a šlo uchytit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 22. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 No věřím, že to bude sedět. Dle nárazníku, který dělali na FI, tak snad se povede i na FII. Je to i pro mě důležité, aby všechny otvory sedly tak jak mají. No se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 tak chlapy přidejte se, ten nárazník na autě bude vypadat skvěle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Já bych do toho šel hned... ale love.... tak kdyby jste nikoho nesehnali, po novém roce se mnou počítejte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Zdarec, jasně money jsou důležitý .... Ono to nebude jen tak a konec roku se blíží ... a nějaké vydání budou i na Vánoce .... Takže příští rok to snad klapne. Uvidíme jaký bude zájem. Každpádně všichni jsou vítání. Čím více a dříve, tím jen lépe ..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 nezkoušel jsi dát někam inzerát, třeba bazoš nebo někam? jínak se mnou počítej na 100% 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Po novém roce do toho jdu taky na 100% 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Zdarec chlapy, tak je fajn, že to tady neutichlo. Pořád platí a je aktuální. to houdefabia3: Nikam jinam jsem nabídku nedával, nechci to pojímat jako inzerát a vázat se něčím, co nevlastním. Pouze se snažím zprostředkovat alternativu, která doufám, že vyjde a poté je věc výrobce, pokud bude chtít tento výrobek nabízet dále.... Tak asi tak. Věřím, že se najde dostatečný počet zájemců a po znovuoslovení firmy nárazník vyrobí.... A jinak díky a vítej na palubě. to holys: Tak tomu říkám slovo. Vítej na palubě. A díky za všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Tedy celkový sumář zájemců: Soldier_CZ Houdefabia3 Holys Celkem tři. Čekatelé: M M Zoul Všem zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 vím o jednou klukovy a taky má před FL tak mu to zkusím nabídnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.