Holys Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Taky zkusím ještě někoho nahlodat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 16. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Děláte mě radost, jen tak dále .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosimek Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 kolik asi tak vyjde to nastříka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 pohybuje se to od 2000,- do 3000,- za kus ale záleží taky u koho to necháš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Já mám známého, co má přímo barvy na škodovky (za flašu tulamorky mi dá pixlu) druhého známého pak, který mi to nastříká za kilo klobásek takže celkové náklady budu mít max 1200 záleží, na kolik výjdou klobáse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 to jsou dobrý známosti :-) Soldier_CZ: napiš mi prosim tě stránku té firmy co bude dělat nárazníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 20. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Zdarec, tak ta cena nastříkání za nárazník sedí. Opravdu záleží kde se to nechá stříkat a pak taky podle barvy. Jestli je to pouze základní barva a nebo i metalíza..... Kontakt na firmu mám pouze telefonický, webovku nemají.... Nějak jsem více firem nehledal, našel jsem inzerát kde již dělají tuto překopávku na fabie 1, takže mají již formu hotovou a také nějaké zkušenosti. Takže 50% formy je hotové a zbývá vlastně dopasovat tu horní polovinu. Tak asi tak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Zdarec, jsem tu nový a náhodou jsem narazil na tvoji nabídku když jsem hledal na netu nový přední nárazník. Včera jsem vzal srnu a nárazník, maska a kapota na výměnu. Jinak super nápad, taky jsem premýšlel jak nacpat RS nárazník na předface, ale udělat ho nazakázku mě nenapadlo. Zítra zjistím co a jak, ještě se domluvím s kámošem co má fábulu jestli by do toho nešel a měl bys další zájemce. Zítra ještě pisnu, ale doma budu až kolem půlnoci. Jinak do kdy od zaplacení by to bylo asi hotoví, myslím výrobní doba jednoho kusu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 21. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 (editace) Zdarec Waldo, tak Tě tady mezi námi vítám. A předem díky za projevený zájem. Tak podle telefonní domluvy s výrobce, doba by měla být jeden měsíc. Raději počítám plus mínus týden.... Tak snad by termín mohly dodržet. Jak jsem psal výše, tak defacto, půlku již mají hotovou a tak musí dopasovat tu druhou půlku.... Termínu zpracování a dodání budu domlouvat až budu mít na 100% jistotu, že se najde minimálně 5 závazných objednávek... Tak uvidíme. Záleží jak na to budeš moc spěchat... Editováno: 21. Listopad 2013, autor: Soldier_CZ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 jen tak dál, čím víc nás bude tím dřív to bude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Hele chci se zeptat, když Vás teda bude už 5, tak asi na mě čekat nebudete... Ale firma již bude mít hotovou formu, takže by mi to za tu cenu udělali poté i následně?? Pač já ho 100% chci, ale teď nejsou kešule... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 24. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 (editace) Jak se říká, nebudeme stahovat kalhoty, brod je ještě daleko. Prostě uvidíme, jak to půjde a podle zájmu se zařídíme.... Jinak věřím, že pokud bude zájem, tak firma určitě nárazník nabídne i dále na prodej podle svého .... Ničeho bych se nebál a nárazník bude dnes i zítra ... Editováno: 24. Listopad 2013, autor: Soldier_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Zdravím pánové, Děkuji za milé přijetí. Zas nějak moc na to spěchám, nárazník je naprasklý, dá se s tím normálně jezdit. Kámošovi jsem taky nabízel, ale nijak se zatím kladně nevyjádřil. Takže v klidu a nehroťme to, však to nikam neuteče a na všechny se dostane. Ještě jednou díky za přijetí a za možnost se k vám přidat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Jinak já do toho samozřejmě jdu na 100%:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 takže jsme 4?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Pokud jsem dobře počítal tak zatím jo. Mluvil jsem s kámošem a MOŽNÁ by do toho po novém roce šel, alu musí ještě pozjišťoval kolik by stálo stříknutí do metly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 26. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 Tedy celkový sumář zájemců ke dni 26. listopadu 2013: Soldier_CZ Houdefabia3 Holys Walda Celkem čtyři. Čekatelé: M M Zoul ....... Díky a jen tak dále. Souhlasím, že se nic nemá uspěchávat, však se blíží Vánoce a každá koruna dobrá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 kurec palec, ale už se těším... Barvu už mám doma... nakonec mě nestála ani tu flašu tulamorky... zkusil jsem jí nastříkat lehce na plast, abych mohl porovnat barvy... snad to bude stejný odstín, kdyžtak minimální rozdíl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 nechci vás nějak nahlodávat, ale koukali jste třeba na to, kde to má tažný oko?? ještě se nikomu nestalo že potřebuje odtáhnout?? nebo vytáhnout?? facelift má to oko asi tak o 15cm víš jak starý model. a je mi jasný že to oko bude vycházel přesně do toho sloupku v nárazníku. nebo tam vyvrtat 2cm díru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 8. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 to malyhonza: Zdarec, díky za postřeh. Jakmile se bude řešit výroba tak na to určitě mrkneme. Věřím, že se to dá upravit, tak aby vše fungovalo tak jak má. Pokud by to opravdu nepůjde jinak, tak holt budeme muset řešit jako otvor s krytkou. Tohle řešení má dnes docela dost aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 8. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) Tady je jasné porovnání toho rozdílu. Tažné oko u MR 2007 (před face): Tažné oko u MR 2011 (po face): Jak jsem psal dříve. Budeme muset poměřit a podle toho se zařídit. Věřím, že to půjde. Nárazník jde na zakázku a tak věřím, že to doladíme na místě. A propo: Zajímalo by mne, jak to řeší ostatní, kteří překopali model před face na model po face. Tzn. přehodili plechařinu a věci s tím spojené, ale nevím jestli ona krytka, která je na origo nárazníku, vyšla do správného místa? Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: Soldier_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 pokud předěláváš na facelift, tak tak je oko přidělané na výstuze, takže bez problému. jediný rozumný řešení mi přijde udělat to jako má facelift. nechat víčko jako origo nárazník a nechat si vysoustružit vložku závitu a navařit ji na původní předface výstuhu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 15. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 No díky moc za radu. Budu na to myslet, jak se to bude pasovat. Pokud opravdu nepůjde využít originální otvor, tak nezbyde nic jiného, než navařit otvor pro oko nové. No, ale to není naštěstí nic tak hrozného. Spíš se bude muset počítat s tím otvorem v nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 15. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Jinak jsem již dopředu kontaktnul firmu. Zatím platí domluva pro pět odběrů. Postup je takový, že se nejprve začne dělat hrubá "pracovní" verze nárazníku. A tak dlouho se bude opracovávat, až sedne na místo na 100%. No pak se vyrobí podle tohoto originálu forma pro ostaní nárazníky. Originál se zničí a může se začít "odlévat" nárazník. No a to celé bude trvat tak měsíc. A pak už je to pohoda a začnou se výrabět nárazníky. To už je rychlejší. Nicméně, mě bylo doporučeno, počat na trochu lepší počasí. Nejlépe na jaro. No uvidíme jak nám to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Jsem jedině pro to jaro... ono stejně, teď v zimě to nastříkat tak bych se bál popraskaní laku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.