treborr Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Ahoj, chci se zeptat, zda-li by se tu nasel nekdo z okoli Pardubic, kdo by mi dokazal aktivovat zavirani kufru (patych dveri) tlacitkem ze stredove konzole a take pomoci dalkoveho ovladani. Predem diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Mě to dělali ve Škoda servisu. Někdo ví, někdo ne. Najdi si tu návod a vytiskni si ho a dones ho s sebou. Uvidíš, že ti to aktivují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Až ho najdeš, tak sem hoď link... bude se to hodit. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Psal uživatel Sharpens: Na vsechno bezi cas musis to vsechno stihnout do 5ti min.Na obrazovce vyberes "Steuergeräte-Auswahl" (vyber ridici jednotky) vyber si "Elektronik 2" (elektronika 2) a vyber ridici jednotku "6D - Heckklappe" (6D- Pate dvere) na (Obr. 1). ted klikni na "Zugangsberechtigung" (pristupove opravneni) a zadej kod "12345" (Obr. 2) pak dej OK. Potom klikni na "Anpassung" (Nastaveni). Ted to bude asi 15 sekund nacitat kanaly.Vyber1. "(4)-Ansteuerung durch Schalter für Heckklappenfernentriegelung-Tippfunktion beim Schließen" ((4)- Nastaveni funkce dalkoveho spinace pri zavirani) - to se tyka tlacitka u radici paky pro otevirani kufru, tim ho predelas i na zaviraci tlaitko (Obr 3)2. "(4)-Ansteuerung durch Taster für Heckklappenöffnung Funkschlüssel-Tippfunktion beim Schließen" ((4)- Nastaveni tlacitka klice pri zavirani) - tim pak muzes zavirat i kufr klickem (Obr 4). U obou kanalu musi byt nastaveno "aktiv" (aktivni).Potom zavrit program. Funguje hned bez dalsiho nastavovani nebo restartu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Zdravím, pokud někdo potřebuje aktivovat zavírání pátých dveří tlačítkem ze středové konzole a DO, ať se ozve, okolí Chrudimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hologram1979 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Zdravim, nekdo kdo by aktivoval zavirani patych dveri ze stredove konzole a DO v Praze a okoli by se tady nasel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 určitě Ferda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jets Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Psal uživatel Sharpens: dělám to podle návodu, ale asi někde dělám chybu, zadám kód 12345, napíše mi to že bezpečnostní přístup je povolen, potom nastavení, kanál, přehodím na aktivní zavírání, a stejně mi to potom napíše hlášku že je vyžadován bezpečnostní přístup Kde dělám chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jets Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 vyřešeno aktualizací na aktuální VAG, vypnul jsem si i to otravné pípání a nastavil si aby byla vidět rychlost tempomatu na maxi dotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Dnes jsem byl ve Škoda servise Auto Racek v Humpolci - dávali mně novou levou vzpěru (servomotor) u 5-tých dveří. Donesl jsem jim tam návod tady z fóra, aby mně nastavili zavírání tlačítkem a DO, když se v tom vrtají a stejně musí na VAGu smazat chybová hlášení. Přijímací technik mně řekl, že to neumějí a prej mají VAG na kterém to nejde nastavit ani vypnout to otravné pípání. Stejně prej se to nesmí dělat, protože je to z důvodu bezpečnosti zakázané. Dnes odpoledne budu auto vyzvedávat tak jsem zvědavej jak to dopadlo..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jets Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 (editace) je to otázka pár minut, já se teda považuju za naprostého amatéra s VAGem, podle návodu z fóra jsem to zvládl naprosto v pohodě. Jediný problém jsem měl s tím, že jsem neměl aktuální VAG a napoprvé mě to tam nechtělo pustit. Update a potom pohoda. Akorát zdržuje to, že je tam nastavení zvlášť na tlačíko u řidiče, tlačítko ve dveřích, tlačítko na klíčku, zvlášť otevírání/zavírání atd takže se to musí nastavit všechno pěkně po jednom. Pohybuju se na trase BV - Brno - Praha, pokud někdo chce, klidně mi to nastavím, nic na tom není Editováno: 5. Únor 2014, autor: Luďa necituj bezprostředně předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Ahoj Jets - pokud se jim to dnes ve Škodovce nepodaří nastavit tak bych Tě poprosil až budeš na cestě Brno-Praha jestli by jsi udělal malou zastávku v Humpolci (90Km D1) a nastavil mně to..:-) Díky..Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 A proč se v Humpolci nestavíš u Milhauska tady z fora? Máš ho "doma" tak se nemusíš s nikým nahánět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Vyzvedl jsem dnes Supíka ze Škoda servisu po výměně servomotoru 5-tých dveří a povedlo se jim nastavit zavírání kufru pouze dálkovým ovladačem. Tlačítko vedle řadící páky se jim nastavit nepodařilo. Ale i to zavírání DO je fajn takže snad pomoc od kolegy Jets potřebovat nebudu...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jets Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 to nechápu, je to tam všechno pěkně pod sebou... pokud budeš chtít tak s tím nemám problém, 20.2. jedu do Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 (editace) taky nechápu, bydlí 5km ode mně... dělal jsem to na X autech.. kdyby jsi Leošovi nebo Radkovi - příjímací technici - řekl že to chceš tak by ti dali číslo na mně, známe se velmi dobře.. Běžně jezdím do Racka řešit podobné záležitosti a jsem tam skoro denně.. Editováno: 5. Únor 2014, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Jašně s Leošem a Radkem se znám hodně dobře jsou to moji kámoši....:-) Leoš mně říkal, že jim pomáháš s elektrikou. Nevím proč se Tě nezeptali, když mně to dělali jak to mají nastavit..., ale na ten dálkáč zavírání funguje..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanpf Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Vyzvedl jsem dnes Supíka ze Škoda servisu po výměně servomotoru 5-tých dveří a povedlo se jim nastavit zavírání kufru pouze dálkovým ovladačem. Tlačítko vedle řadící páky se jim nastavit nepodařilo. Ale i to zavírání DO je fajn takže snad pomoc od kolegy Jets potřebovat nebudu...:-) Ahoj, jakej morurek ti menili a proc? me poslední dobou nedozavrou 5ty dvere:( Nebo spis se zavrou, pritahnou a tak do minuty znova odtahnou ... tzn dvere zustanou potevrene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanpf Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Ahoj, jakej morurek ti menili a proc? me poslední dobou nedozavrou 5ty dvere:( Nebo spis se zavrou, pritahnou a tak do minuty znova odtahnou ... tzn dvere zustanou potevrene tak si odpovim sam...... do mechanismu prtahovani (ten dole) mi zapadnul sroubem, tedy nebyl naprvni pohled videt, ale vyndano a uz to maka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.